reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

co do spania to u mojej mamy tez zimno - kuba ma cienkie rajstopki,i body z dlugim rekawkiem,i do tego kocyk( i tak za 5min sie odkopie) ;p

reklama
ja zakladam
rajstopki ,bodziak z dl rekawem,bluzka z dlugim, i spodnie,i czapa,
jesli chlodniej to do tego kurtke taka ciensza wiosenna

Michał śpi w piżamce i przykryty kołderką okno na razie jeszcze zamknięte
na dwór ubieram bodziaka bluzeczkę z długim rękawem i katankę lub cienką kurteczkę a dzisiaj w ogrodzie był tylko w bluzie no i oczywiście spodnie:-D

Dziewczyny, teraz jak jest już cieplej, w co ubieracie maluszki (już w sumie nie takie maluszki:)) do snu i czym przykrywacie?? Okno w sypialni dziecka macie otwarte w nocy

ja ubieram w samego pajaca i przykrywam kołderką ale czasem łukasz jest spocony.

U nas w nocy zimno...więc ubieram Gaje w body z długim rękawem, rajtuzki i na to pizamka ale sama góra badz body z dł. i śpiochy zawsze przykryta po nos kołderka ona ma tak jak ja na dworze + 30 ale spie pod kołdra przykryta po nos;)

witam się,
postaram się jutro nadrobić czego nie przeczytałam,
dzisiaj tylko tak pokrótce:
Natankowi i Krystiankowi z wczoraj oraz Klarze z dzisiaj-- NAJLEPSZE ŻYCZENIA!!
Jej jeszcze do maja i niektóre dzieciaczki będą obchodziły pierwsze urodzinki :szok: matko jak to zleciało...

Co do ubierania dzieci- ja na dwór już od jakiegoś czasu nie zakładam rajstopek tylko dłuższe skarpetki, body na długi rękawek i cieńka bluzka lub bluza dresowa, cieniutka czapka a dzisiaj już bez chodził, no i buciki póki nie zrzuci :)
A do spania: body długi rękaw+ półśpiochy, przykryty kołderką, jak było zimniej to kocyk na niego kołderkę, ale u nas na poddaszu temp teraz w nocy ok. 20, pilnuję żeby taka była bo dobrze się śpi i mały nie poci się, aż się boję lata bo ostatniego lata mały spał tylko w pampku taki ukrop był... :/

A ja okna pomyłam, co nieco już ogarnęłam, dzisiaj kupiliśmy panele do młodego pokoju w końcu... już nie mogę sie doczekać aż je położymy ale to po świętach :/ jutro początki wypieków i ostateczne sprzątanie...

Biegnę gary umyć bo po kolacji ze zlewu wychodzą, kapiel i spaaaaaaaaaććććććć dobranoc mamuśki i maluszki!!!

Ja do snu ubieram pajacyk i niczym nie przykrywam, bo zanim wyjde z pokoju, to mały juz stoi (dopiero sam potem sie układa).
Na dwór przez ostatnie dni bodziak, sweterek, czapeczka, skarpetki, spodenki. Dzisiaj bawilismy się tylko na balkonie (zabudowanym) i było tak cieplo, ze w krótkich spodenkach, cienkim bodziaku i letniej czapeczce był spocony.

Ja do snu ubieram pajacyk i niczym nie przykrywam, bo zanim wyjde z pokoju, to mały juz stoi (dopiero sam potem sie układa).
Na dwór przez ostatnie dni bodziak, sweterek, czapeczka, skarpetki, spodenki. Dzisiaj bawilismy się tylko na balkonie (zabudowanym) i było tak cieplo, ze w krótkich spodenkach, cienkim bodziaku i letniej czapeczce był spocony.

Odwazna ja boje sie Gaje tak ubrac....

reklama
Do góry