reklama
M
mamuśka23
Gość
Rabbit Ja tam Ci zazdroszczę bliźniaków
tez bym chciała tak hehe
Zyczę Ci więc synka bo córa juz jest
Mąż będzie zachwycony , a niech ma a co ??
hehe
kopniaczki jednego maleństwa to bajka a dwóch to juz w ogóle odlot
pod koniec ciąży to już bedzie Cię boleć nie raz jak któreś kopnie
Mnie zawsze bolało po środku brzucha, ale na szczęście mały zawsze chciał wyskoczyć bokiem którymś
A mąż to w ogóle szczęśliwy był jak czuł pod ręką jak mały przesuwał rączką albo nóżką
ehhhhhh chciałabym byc juz przynajmniej w 15 tyg
rozpisałam sie i spaliłam naleśnika
Zyczę Ci więc synka bo córa juz jest
kopniaczki jednego maleństwa to bajka a dwóch to juz w ogóle odlot
rozpisałam sie i spaliłam naleśnika

sivi
Fanka BB :)
Kingolinka wszystkiego najlepszego :-) ale ci fajnie, ja bym jeszcze raz chętnie swój ślub przeżyła:-)
rabbit super że wszystko ok :-) a imię Juleczka mi też się strasznie podobało od zawsze.
rabbit super że wszystko ok :-) a imię Juleczka mi też się strasznie podobało od zawsze.
Asionek31
noo takie dziwne...ale bardzo przyjemne..... są ułożone teraz pionowo w brzuszku więc bez problemu mogę rozróżnić który dzieciak kopie
aa wy dziewczyny jak tam z ruchami w brzucholkach??
no to super , ze nawet wiesz gdzie ktory kopie
Rabbit Ja tam Ci zazdroszczę bliźniakówtez bym chciała tak hehe
![]()
Zyczę Ci więc synka bo córa juz jestMąż będzie zachwycony , a niech ma a co ??
hehe
kopniaczki jednego maleństwa to bajka a dwóch to juz w ogóle odlotpod koniec ciąży to już bedzie Cię boleć nie raz jak któreś kopnie
Mnie zawsze bolało po środku brzucha, ale na szczęście mały zawsze chciał wyskoczyć bokiem którymś
A mąż to w ogóle szczęśliwy był jak czuł pod ręką jak mały przesuwał rączką albo nóżką
ehhhhhh chciałabym byc juz przynajmniej w 15 tyg
![]()
rozpisałam sie i spaliłam naleśnika![]()
no takie kopniaczki musza byc mega fajne
anita&maciek
Wdrożona(y)
czesc dziewczyny..
ja to z moja malo od dwóch tygodni walczymy z przeziebieniem,znaczy zaczelo sie kichaniem,Julka dostala zapalenie oskrzeli..i juz na dniach było lepiej i chcielismy odstawic dzis leki a tu co po spacerku wczorajszym..kaszel i to taki starszny jak na poczatku choroby..ogolnie Julia ma robione inhalacje..z pulmicortu i berodualu,bo jej pediatra twierdzi ze ma skurcze oskrzeli z czego wynika ze jest astmatyczka..wkurza mnie to wszystko bo po 2tyg kuracji sterydami powinno sobie chorubsko pojsc a tu co..dupa za przeproszeniem..:/ mam dola jak nic!! Bo przy tym ja tez chora,a wiadomo ja nic nie moge wziac..
Ale nie o tym chcialam..co podac jej na ten glupi kaszel moze ktoras z was ma takie same problemy z dzieckiem..pliss doradzcie mi cos bo juz mam tego dosc!!!

ja to z moja malo od dwóch tygodni walczymy z przeziebieniem,znaczy zaczelo sie kichaniem,Julka dostala zapalenie oskrzeli..i juz na dniach było lepiej i chcielismy odstawic dzis leki a tu co po spacerku wczorajszym..kaszel i to taki starszny jak na poczatku choroby..ogolnie Julia ma robione inhalacje..z pulmicortu i berodualu,bo jej pediatra twierdzi ze ma skurcze oskrzeli z czego wynika ze jest astmatyczka..wkurza mnie to wszystko bo po 2tyg kuracji sterydami powinno sobie chorubsko pojsc a tu co..dupa za przeproszeniem..:/ mam dola jak nic!! Bo przy tym ja tez chora,a wiadomo ja nic nie moge wziac..
Ale nie o tym chcialam..co podac jej na ten glupi kaszel moze ktoras z was ma takie same problemy z dzieckiem..pliss doradzcie mi cos bo juz mam tego dosc!!!

Asionek31
Anita wspolczuje chorobska i zycze wam duzo zdrowka !!
niestety nie pomoge bo dzieci nie mam , znaczy mam , ale w brzuchu jeszcze
)
moze ktos wpadnie i doczyta i pomoze ...
niestety nie pomoge bo dzieci nie mam , znaczy mam , ale w brzuchu jeszcze
moze ktos wpadnie i doczyta i pomoze ...
M
mamuśka23
Gość
Ja polecam krople SINECOD !!!!!!!!!!!!! Dla małego to był ratunek, nie są bardzo drogie ale na prawdę bardzo szybko pomogły !!!!!!!!!!!! Mial kaszel krtaniowy i naprawde wyleczyły Go szybko te krople !!!!!!!!!!!!!!
Z czystego serca polecam !!!!!!!!!!
http://www.domzdrowia.pl/33856,sinecod-krople-20-ml.html
Polecił mi go pediatra !!!!!!!!!!!! Ja dawałam 15 kropli bo tak w ulotce i tak mi lekarz kazał
http://www.domzdrowia.pl/33856,sinecod-krople-20-ml.html
Polecił mi go pediatra !!!!!!!!!!!! Ja dawałam 15 kropli bo tak w ulotce i tak mi lekarz kazał
anita&maciek
Wdrożona(y)
dziekuje
a te krople sa bez recepty??
M
mamuśka23
Gość
dziekujea te krople sa bez recepty??
Tak, bez recepty !!!!! ;D teraz kupiłam inne HERBAPECT i dupa nie pomagają aż tak ładnie i szybko jak tamte kropelki
reklama
anita&maciek
Wdrożona(y)
zaraz lece kupic a niewiesz czy ja tez je moge wziac??
dziekuje
kochana jestes..
Zeby tylko pomogly malej,bo ze mna juz lepiej..ale my sie ciagle zarazamy..
dziekuje
Zeby tylko pomogly malej,bo ze mna juz lepiej..ale my sie ciagle zarazamy..