reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

noo takie dziwne...:) ale bardzo przyjemne..... są ułożone teraz pionowo w brzuszku więc bez problemu mogę rozróżnić który dzieciak kopie:)

aa wy dziewczyny jak tam z ruchami w brzucholkach??

reklama
Rabbit Ja tam Ci zazdroszczę bliźniaków :D tez bym chciała tak hehe ;)
Zyczę Ci więc synka bo córa juz jest :D Mąż będzie zachwycony , a niech ma a co ??:) hehe
kopniaczki jednego maleństwa to bajka a dwóch to juz w ogóle odlot :D pod koniec ciąży to już bedzie Cię boleć nie raz jak któreś kopnie :) Mnie zawsze bolało po środku brzucha, ale na szczęście mały zawsze chciał wyskoczyć bokiem którymś :) A mąż to w ogóle szczęśliwy był jak czuł pod ręką jak mały przesuwał rączką albo nóżką :D ehhhhhh chciałabym byc juz przynajmniej w 15 tyg :)

rozpisałam sie i spaliłam naleśnika :wściekła/y:

Kingolinka wszystkiego najlepszego :-) ale ci fajnie, ja bym jeszcze raz chętnie swój ślub przeżyła:-)

rabbit super że wszystko ok :-) a imię Juleczka mi też się strasznie podobało od zawsze.

noo takie dziwne...:) ale bardzo przyjemne..... są ułożone teraz pionowo w brzuszku więc bez problemu mogę rozróżnić który dzieciak kopie:)

aa wy dziewczyny jak tam z ruchami w brzucholkach??

no to super , ze nawet wiesz gdzie ktory kopie :)

Rabbit Ja tam Ci zazdroszczę bliźniaków :D tez bym chciała tak hehe ;)
Zyczę Ci więc synka bo córa juz jest :D Mąż będzie zachwycony , a niech ma a co ??:) hehe
kopniaczki jednego maleństwa to bajka a dwóch to juz w ogóle odlot :D pod koniec ciąży to już bedzie Cię boleć nie raz jak któreś kopnie :) Mnie zawsze bolało po środku brzucha, ale na szczęście mały zawsze chciał wyskoczyć bokiem którymś :) A mąż to w ogóle szczęśliwy był jak czuł pod ręką jak mały przesuwał rączką albo nóżką :D ehhhhhh chciałabym byc juz przynajmniej w 15 tyg :)

rozpisałam sie i spaliłam naleśnika :wściekła/y:

no takie kopniaczki musza byc mega fajne :) juz sie doczekac nie moge :) chociaz pewnie juz pod koniec bede miala dosc hehe

czesc dziewczyny..
ja to z moja malo od dwóch tygodni walczymy z przeziebieniem,znaczy zaczelo sie kichaniem,Julka dostala zapalenie oskrzeli..i juz na dniach było lepiej i chcielismy odstawic dzis leki a tu co po spacerku wczorajszym..kaszel i to taki starszny jak na poczatku choroby..ogolnie Julia ma robione inhalacje..z pulmicortu i berodualu,bo jej pediatra twierdzi ze ma skurcze oskrzeli z czego wynika ze jest astmatyczka..wkurza mnie to wszystko bo po 2tyg kuracji sterydami powinno sobie chorubsko pojsc a tu co..dupa za przeproszeniem..:/ mam dola jak nic!! Bo przy tym ja tez chora,a wiadomo ja nic nie moge wziac..
Ale nie o tym chcialam..co podac jej na ten glupi kaszel moze ktoras z was ma takie same problemy z dzieckiem..pliss doradzcie mi cos bo juz mam tego dosc!!!:baffled::baffled::baffled:

Anita wspolczuje chorobska i zycze wam duzo zdrowka !!
niestety nie pomoge bo dzieci nie mam , znaczy mam , ale w brzuchu jeszcze :))
moze ktos wpadnie i doczyta i pomoze ...

Ja polecam krople SINECOD !!!!!!!!!!!!! Dla małego to był ratunek, nie są bardzo drogie ale na prawdę bardzo szybko pomogły !!!!!!!!!!!! Mial kaszel krtaniowy i naprawde wyleczyły Go szybko te krople !!!!!!!!!!!!!! :) Z czystego serca polecam !!!!!!!!!!

http://www.domzdrowia.pl/33856,sinecod-krople-20-ml.html

Polecił mi go pediatra !!!!!!!!!!!! Ja dawałam 15 kropli bo tak w ulotce i tak mi lekarz kazał :)

reklama
Do góry