Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
u nas też na razie tfu! tfu1 słonko :-)
Sarisko witaj po przerwie :*
Makuc a na jaki kolorek sie malujesz
?
Idaaaaa
ja nie wiem co Ci tam do tej warki dodają ale koniecznie sama musze wypróbować
aż szkoda że tak Cie pełno tylko wieczorkami, tak to by człowiek chodził z uśmiechem cały dzionek :-)
Natuś suwaczkowe gratulejszyny :-)
mała wstała tradycyjnie o 5.30, o 6.00 łe,łe,łe a ja czułam sie jakby mnie ktoś przejechał przez tą @ więc tylko dziecia przebrałam, zrobiłam mleko zaniosłam Iśke do naszego łóżka i obudziłam małża wręczając butle: do 8.00 mnie nie ma, nie obchodzi mnie to że idziesz na nocke, że zmęczony, że Ci sie nie chce czy coś. Dziś mnie nie ma do 8.00 i sie zawinęłam w kołdre :-) i uwaga! nawet żadnego komentarza nie usłyszałam
pospałam do ok 8.20 i zebrałam dziecia, małż teraz dosypia :-)
Muminka zagość z nami znów na dłuzej :-) chętnie poczytam co tam u Was
Happy Ty jeszcze śpisz
?
Sarisko witaj po przerwie :*
Makuc a na jaki kolorek sie malujesz
?Idaaaaa
ja nie wiem co Ci tam do tej warki dodają ale koniecznie sama musze wypróbować
aż szkoda że tak Cie pełno tylko wieczorkami, tak to by człowiek chodził z uśmiechem cały dzionek :-)Natuś suwaczkowe gratulejszyny :-)
mała wstała tradycyjnie o 5.30, o 6.00 łe,łe,łe a ja czułam sie jakby mnie ktoś przejechał przez tą @ więc tylko dziecia przebrałam, zrobiłam mleko zaniosłam Iśke do naszego łóżka i obudziłam małża wręczając butle: do 8.00 mnie nie ma, nie obchodzi mnie to że idziesz na nocke, że zmęczony, że Ci sie nie chce czy coś. Dziś mnie nie ma do 8.00 i sie zawinęłam w kołdre :-) i uwaga! nawet żadnego komentarza nie usłyszałam
pospałam do ok 8.20 i zebrałam dziecia, małż teraz dosypia :-)Muminka zagość z nami znów na dłuzej :-) chętnie poczytam co tam u Was

Happy Ty jeszcze śpisz
?
Ostatnia edycja:

a po solarce jeszcze piegi mi na buzi wyskoczyły