pszczylaszczka
Fanka BB :)
A my nie mamy jeszcze zębów, czy są jeszcze inne dzieciaki bez???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kania głównie chyba przez to, że się nie wyspałam.
Efa gratuluję ząbka i nauczenia Olka spania we własnym łóżeczku. Trudno było?
Są dni, kiedy bez szemrania po cycusiu wieczornym odkładam Olusia do łóżeczka i śpi. A są i takie, że się histeria zaczyna. To samo dotyczy spania w dzień. Mój mąż jak przyjeżdża, to usypia Olka ze sobą w łóżku, a potem go odkłada. A ja odkładam normalnie od razu i różnie to bywa :-)Efa z tym spaniem to chodzi głównie o noc? bo z tego co pamiętam to w dzień pisałaś że śpi w łóżeczku. Kurczę jak ja mam swoją przestawić, żeby spała w dzień w łóżeczku? czy nie ma już szans, czy za późno na naukę? za cholerę tam nie chce spać..., jeszcze teraz jak sama siedzi, podnosi się do wstawania to ja wychodzę z pokoju a za chwilę słyszę łeeeeeee przychodzę a tu nogi poza łóżeczkiem ta siedzi i nie może wstać, przecież miała spać.... i tak bez końca, widzę że padnięta więc młoda wygrywa bo mama zabiera z łóżeczka i kładzie na łóżku u siebie pogłaszcze po nosku i niunia śpi...
sheeney, no to gratuluję też i Tomusiowi samodzielnego spania :-)Efa gratulujemy zabka i spania w lozeczku.Tomus juz drugi tydzien spi sam w lozeczku:-)
moje:-)A my nie mamy jeszcze zębów, czy są jeszcze inne dzieciaki bez???
A my nie mamy jeszcze zębów, czy są jeszcze inne dzieciaki bez???