reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe Mamy 2010

Natuś GRATULACJE DLA PUDZIANKA!!!!!!!!!!:-)
już ta godzina a Happybeti jeszcze nie ma??? Zaczynam się martwić bo to aż niemożliwe

u nas słoneczko śliczne i cieplutko tylko wiatr okropny. zaraz idziemy do teściowej na obiad więc zajrzę wieczorem. miłego dnia wszystkim:-)

reklama
Kania głównie chyba przez to, że się nie wyspałam.
Efa gratuluję ząbka i nauczenia Olka spania we własnym łóżeczku. Trudno było?

Efa z tym spaniem to chodzi głównie o noc? bo z tego co pamiętam to w dzień pisałaś że śpi w łóżeczku. Kurczę jak ja mam swoją przestawić, żeby spała w dzień w łóżeczku? czy nie ma już szans, czy za późno na naukę? za cholerę tam nie chce spać..., jeszcze teraz jak sama siedzi, podnosi się do wstawania to ja wychodzę z pokoju a za chwilę słyszę łeeeeeee przychodzę a tu nogi poza łóżeczkiem ta siedzi i nie może wstać, przecież miała spać.... i tak bez końca, widzę że padnięta więc młoda wygrywa bo mama zabiera z łóżeczka i kładzie na łóżku u siebie pogłaszcze po nosku i niunia śpi...
E-lona to może przy okazji drzemki Laury Ty też się walnij do wyrka :-)

Kania na naukę nigdy nie jest za późno. A z drzemką to nie tak prosto, bo zanim udałoby mi się zasnąć to Laura już pewnie zdążyłaby wstać. Lecę na obiad. Dzisiaj spaghetti.

cześć to ja, pytanie z innej beczki, nie wiem gdzie je wrzucić. Ma któraś parowar? jeśli tak to jaki polecacie oraz czy rachunki powalają przy jego używaniu.

Margerita, jesteś pewna tego basenu? Nam alergolog stanowczo zabroniła przy silnej alergii (no i AZS) jak Zuzka była mała.
tak po basenie mamy wykapac w nadmanganie potasu

dziewczyny wiedziałam już wcześniej tylko nie wiedziałam czy mogę napisać.
KASIS pochowała już swoją mamę :-( strasznie przykre :-( w takich chwilach słowa są za małe :-(

przykre, biedna Kasis :*** ptzytulam

dla Pudzianka za 7 gratki

a mi sie dziecko posulo dzis od rana, eeeeee, weeeee

czesc wszystkim. Kurcze normalnie nie moge sie nacieszyc niunia. A jutro rano znowu do kieratu nie mylic pracy z pobytem w domu rodzinnym. Dzis spacerek do hipermarketu bo papieru dupnego zaczynało byc brak. Teraz niunia wkoncu zajeła sie soba i bawi sie plastikowa butelka po pepsi. Dzis bedziemy trenowac pic kaszke przez smoczek do kaszki a nie jak zwykle trójprzepływowy. Zaczynało mnie wkurzac wieczne szukanie 3 kropelek na smoczku. Kupiłam sobie dzisiaj a raczej na koszt rodziców w ramach prezentu urodzinowego kolczyki z kryształami svarowskiego. Kolor błekit. .

Natolin gratki dla pudzinka
Efa zdrowiej

reklama
Do góry