Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Nat mój też pracuje, jutro podobnie, ehh... a jak urodziny siostrzeńca, udały sie :-) ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

a jak siedziałyśmy już w domu i gadałyśmy to sie zastanawiałam co mnie tak twarz szczypie i kark
no to juz wiem, nie?
młoda też padnięta po dniu pełnym wrażeń. zjadła po 16:30 obiadek i trocchę owocków, potem wypiła 120ml soczku ok.19 a po kąpieli (ok.20) dopiła 120ml mleka z kaszka. myślę sobie, pewnie pośpi. a gdzie tam! pobudka po xnastu minutach i ... dopiła resztę flachy czyli w sumie 240!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

robię zakłady do której na tym wytrzyma;-);-);-)

postanowiłam wrócić jeszcze, by listę sprawdzić :-)
DORIS coś rzadko zagląda :-(
SARISKA chyba za dużo też nie pisze
EFA to już wczoraj napisałam, że gdzieś zniknęła chyba
FROGGUŚ??
CZARODZIEJKA??
DAGISU??
MORIAM!? (pewnie do ślubu się szykujesz, ale mogłabyś coś do nas skrobnąć :-) )
MARGERRITTA?
a MINIU??
ELIZABENEETT nasza koleżanka z mojego kraju kochanego??
już nie wspomnę, że całkiem chyba o nas zapomniały:
LUTY MAŁGOŚ, LOLISZKA, KRUSZYNKA, USKA, CAMBRIA, KAHAA, ULISIA (pewnie się pojawi w okolicach rocznicy suwaczkowej ;-) ), MILA, EWELINA, MONA, TOMAS,MAGA i NINA (na nowo :-( )
jeśli coś pomyliłam, albo kogoś ominęłam dajcie znać ;-)
pozdrawiam Was cieplutko.
ludzie nie patrza jak wozkami jezdza az szlak trafia. zakupy zrobilismy za bagatelka... 300 euro!!! ajjjjjj zabolalo! ale to raz na meisiac- w tym pieluchy, zarcie malej, nasze, winko i inne cuda- no po prostu zapasy na miesiac.nie zapomnialam o desperadosku- redukcja cen o 20% - chyba wiedzieli ze przyjade
wybralam sie w sandalach na koturnie z paskami to mam taka cudna sliwe pod duzym palcem ze sram z bolu. jak wrocilismy do domu to po otwarciu drzwi zapach taki ze szok!! zachodze do kuchni a tam nalesniki z pieczarkami i barszcz czerwony do popicia
przed upieczeniem
po upieczeniu