reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe Mamy 2010

Roxannka zdrówka...mówimy akysz przeziébieniu i nijakiemu nastrojowi:-)
Beti gratulacje zébulkowe dla Amelki:-)
Dziulka chipsy chipsami...to Ty sié lepiej nie chwal zubrówká z sokiem bo zes mi smaka narobila;-):-)

No nic frekwencja slaba wiec i ja uciekam... dobrej nocki Mamusie:-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Natuś,spac nie moge,bo terrorystka właśnie uznała,że się wyspała po kąpieli - siedzi na łóżku i maltretuje zabawki- nie ma mowy o spaniu,bo ryyyk:baffled:.
u mnie tylko jakas ohydna nalewka owocowa- prezent od ciotki- nikt sie na nia nie rzuca.Za to jutro jedziemy do mojej sis- czerwone winko- juuuupiii:-D.BB=AA???!!!:szok:

RYSIA - mnie sie uchowala flaszka zubrowki i flaszka wsiniowki z najazdu przyjaciolki jeszcze wiec oszczednie:pp a w marketach u nas we FR zubrowka jest ale droga bo 16 euro chyba.

HAPPY normalnie sie posikalam BB= AA:))))))))))))))))))))))) a co do winka- zawsze jest mniam:)

postanowiłam wrócić jeszcze, by listę sprawdzić :-)
DORIS coś rzadko zagląda :-(
SARISKA chyba za dużo też nie pisze
EFA to już wczoraj napisałam, że gdzieś zniknęła chyba
FROGGUŚ??
CZARODZIEJKA??
DAGISU??
MORIAM!? (pewnie do ślubu się szykujesz, ale mogłabyś coś do nas skrobnąć :-) )
MARGERRITTA?
a MINIU??
ELIZABENEETT nasza koleżanka z mojego kraju kochanego??
już nie wspomnę, że całkiem chyba o nas zapomniały:
LUTY MAŁGOŚ, LOLISZKA, KRUSZYNKA, USKA, CAMBRIA, KAHAA, ULISIA (pewnie się pojawi w okolicach rocznicy suwaczkowej ;-) ), MILA, EWELINA, MONA, TOMAS,MAGA i NINA (na nowo :-( )
jeśli coś pomyliłam, albo kogoś ominęłam dajcie znać ;-)
pozdrawiam Was cieplutko.

NATUS- FROGG zapracowana bo to akurat wiem,LUTY MALGOS dala nowe foty na nk, MONA -wiem ze mieli dostac teraz mieszkanie we FR wiec pewnei sie mebluja itp. a o reszcie nei wiem nic.

HAPPY- France nie umieja pic wodki:)) jakbys zobaczyla pijanego po wodce francuza to bys sie posikala:))))))) mialam tgo zywe dowody

Ostatnia edycja:
Witam się wieczornie. Właśnie pochłaniam(a w zasadzie kończę;-)) Warkę. Małż robił w biedrze zakupy,a że wareczka duuuża kosztuje 2,79, to też poprosiłam:-).
A żubrówka... hmmm miodzio:-)

happybeti ta Ida Wieczorna mnie rozbawiła:-):-D. A jak będzie sierpień,to będzie tu musiala być 24h:happy:. Nick zobowiązuje;-):-).

no kurde brakuje to co poniektorych. i smutno i cicho:(

a tak w ogole to despe mi sie zaraz skonczy. w razie cos mam ostatnie dwa zywce w lodowce:D zubroweczke trza oszczednie traktowac:)

reklama
jeszcze brakuje Rzutki

a ja wypiłam Redbulla bo myslałam ze bede miała siłe dłuzej posiedziec ale jakos sennie mi i co mi zimno wiec chyba lece sie wygrzac pod kołderke. W domu jakso szybciej płyna wieczory niz u rodziców.

Do góry