Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zamiast otworzyc nowa tabele wkleic kwiecien i doklepac maj. No wiec musiałam zrobic od nowa bo zrobiłam z kwietnia i poczatku maja nie widziac o tym. Kiedys ja zatłuke. Wkurzyłam sie i wezwałam szefa aby wyznaczył scisle jej obowiazki bo ja nie bede niczego robiła dwa razy i jeszcze swieciła oczami w miejscu do któego wszystko wysyłam. Potem one sie na mnie patrza jak na debilke co nie nie moze zrobic bez poprawiania. WKurza mnie to sprawdzam wszystko 1000 razy i wysyłam jak mam pewnosc ze jest ok. Ma miec wyznaczone a najpozniej w sierpniu zmienia pokoj
A jeszcze dodatkowo lubi znikac na godzinne ploty i trzeba uwazac na to co sie mowi. Wczesniej z moja kolezanka jak rozmawiałysmy to nic nie wychodziło za pokoj bo zadna z nas nigdy nigdzie nie chodzi na zadne ploty, kawki i herbatki.ANIAWA najlepiej zgonic na alkohol co?? moze lepiej przyznalby sie do bledupp
Dawidowe współczuję nadgorliwej "koleżanki". Obyście się jej szybko pozbyły.
No co ty????? Znasz takiego który się przyznaje do błędów?? Bo ja nie :-)
.Jak po kapieli przespała się godzinkę ,tak potem 3 godziny szalała.A że była ,oczywiście,śpiąca,to sie wściekała...Rozbawiać za bardzo nie chcieliśmy- musi wiedzieć,że noc jest do spania,nie zabawy.Ale wściekły ryk był na maksa...Ech,w koncu padła,jakby ktoś baterie wyjął.Dziś przebudziła się o 5.30,dostała butle i spi dalej.No,ale ja juz oczywiście oczy jak 5 zł ,to zrobiłam sobie kawę i do kompa

.Co prawda nadal kurnik rulez,ale 5.30 to juz o niebo lepiej,niż 3.30
.
- może znajdzie chwilkę,by tu zajrzeć i cos od siebie napisać.

- nawet takie cudo,jakim jest nasza Żubrówka.Ja osobiście wódki nie lubie,ale przyznaje,że Żubróweczka jest unikalna,jedyna w swoim rodzaju
.

.
:-)- mimo @
.
- ma być pogoda,jedziemy na wieś do siostry M.,a na wieczór do mojej:-):-):-).Trzymajcie kciuki,żeby Amelka za bardzo wieczorem nie dała czadu,żebyśmy mogli sobie posiedziec w spokoju;-).