reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
Dzisiaj miałam kolejny wyjazdowy dzień. Urodziny, czyli nudnawa imprezka rodzinna. Dobrze, że jutro poniedziałek i wszystko wraca do normalności.
W środę idę do dentysty i już zaczynam mieć stracha a to jest dziwne bo nigdy go nie miałam.

Właśnie miałam się pochwalić, że czułam już parę razy jak dzidzia się w brzuszku rusza. Na razie na siedząco, pewnie mu ciasno było i chciał więcej miejsca do pływania. Nie mogę się doczekać regularnych kopniaków.

Hej Dziewczyny,

Witam poniedziałkowo chyba jeszcze śpią śpiochy :-) ja już po śniadanku, ale rano w końcu kupiłam baterie do wagi i :szok: 4 kg na plus :wściekła/y: ehhhhh

Wstawać Wstawać pobudka :-)

hejka.... ja też po śniadanku... mleko z płatkami dzisiaj...mniam...:) lekarz kazał mi dużo białka jeść żeby dzieciaki ładnie rosły....

u nas ładna pogoda...aż się chce żyć.... a ja dzisiaj do szkoły muszę jechać bleeeeee

Witam wszystkich, super dzisiaj swieci słonko, ja wczesnie chodzę spac to i wcześnie rano wstaje dzisiaj już o 5.30 byłam na nogach, wyszykowałam jedno dziecko do szkoły a na 11 nastepną dwójke. Dzisiaj mam zamiar posiac w ogródku ogórki ale tak patrzę w kalendarz i zblizaja sie ogrodnicy i moze jeszcze poczekam do końca tygodnia.

Hej dziewczynki, dlugo mnie nie bylo mialam jakis zastoj w zyciu, problemy sie ponawarstwialy;// czytalam Was ale nie umialam nic napisac;// ciezki miesiac dla mnie, najpierw syplo sie nam auto na koszt 1000 zl,do tego mielismy jechac z mezem jeszcze na komunie(on jest chrzestnym) i znowu wydatek, w koncu zostalam w domu sama i musial jechac sam bo suczka nam sie nie wyszczenila miala termin na srode i dalej nic jej nie rusza, no i przez to zostalam w domu i maz pojechal sam, a ze to kawal drogi to wyjechal w sobote i wroci dopiero dzisiaj;/
Chwała Bogu ze ze mna i malenstwem wszystko ok, nic mi nie dolega ale..... nie czuje ruchow wczesniej jak mi sie wydawalo ze cos czuje to teraz mam watpliwosci co do kazdego drgania... pozdrawiam i postaram sie wiecej tu teraz przebywac i pisac

Witam wszystkich, super dzisiaj swieci słonko, ja wczesnie chodzę spac to i wcześnie rano wstaje dzisiaj już o 5.30 byłam na nogach, wyszykowałam jedno dziecko do szkoły a na 11 nastepną dwójke. Dzisiaj mam zamiar posiac w ogródku ogórki ale tak patrzę w kalendarz i zblizaja sie ogrodnicy i moze jeszcze poczekam do końca tygodnia.
Ty tez oczekujesz czwartego dziecka?
A w jakim wieku masz pozostalych?
Ja mam depreche i leki egzystencjonalne,bede was czytac ,ale niechce smutasow walic.

reklama
Cześć ładnie więc idę na spacer. Jeszcze nie nabyłam żadnej weny więc nic ciekawego pisać nie będę :D

hej babulce jedne, gdzie macie się żalić jak nie tutaj właśnie.

Hej dziewczynki, dlugo mnie nie bylo mialam jakis zastoj w zyciu, problemy sie ponawarstwialy;// czytalam Was ale nie umialam nic napisac;// ciezki miesiac dla mnie, najpierw syplo sie nam auto na koszt 1000 zl,do tego mielismy jechac z mezem jeszcze na komunie(on jest chrzestnym) i znowu wydatek, w koncu zostalam w domu sama i musial jechac sam bo suczka nam sie nie wyszczenila miala termin na srode i dalej nic jej nie rusza, no i przez to zostalam w domu i maz pojechal sam, a ze to kawal drogi to wyjechal w sobote i wroci dopiero dzisiaj;/
Chwała Bogu ze ze mna i malenstwem wszystko ok, nic mi nie dolega ale..... nie czuje ruchow wczesniej jak mi sie wydawalo ze cos czuje to teraz mam watpliwosci co do kazdego drgania... pozdrawiam i postaram sie wiecej tu teraz przebywac i pisac
Nie martw się tak tą komunią to są z reguły nudnawe imprezki. Czasem żal jak nie można na takiej być ale jeszcze większy jak trzeba :p ;-)
''Moje'' ruchy nie są jeszcze regularne i w sumie to są ale tak jak by ich nie było. Czuje dzidzie jak się wkurzy bo za długo siedzę i to w szczególności po jedzeniu w sumie bardzo rzadko.
Ty tez oczekujesz czwartego dziecka?
A w jakim wieku masz pozostalych?
Ja mam depreche i leki egzystencjonalne,bede was czytac ,ale niechce smutasow walic.
Miałam znajomą, która zdecydowała się na 5 dziecko. Dawno jej nie widziałam więc może już 6 jest świecie.

Do góry