Klementinka
Fanka BB :)
spokojnie, tylko uwazaj zeby nie dotykac jej, niech w spokoju sie goi
ja w kazdej ciazy mam i jest wszystko ok
ja w kazdej ciazy mam i jest wszystko ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty tez oczekujesz czwartego dziecka?Witam wszystkich, super dzisiaj swieci słonko, ja wczesnie chodzę spac to i wcześnie rano wstaje dzisiaj już o 5.30 byłam na nogach, wyszykowałam jedno dziecko do szkoły a na 11 nastepną dwójke. Dzisiaj mam zamiar posiac w ogródku ogórki ale tak patrzę w kalendarz i zblizaja sie ogrodnicy i moze jeszcze poczekam do końca tygodnia.
Ja mam depreche i leki egzystencjonalne,bede was czytac ,ale niechce smutasow walic.
Nie martw się tak tą komunią to są z reguły nudnawe imprezki. Czasem żal jak nie można na takiej być ale jeszcze większy jak trzebaHej dziewczynki, dlugo mnie nie bylo mialam jakis zastoj w zyciu, problemy sie ponawarstwialy;// czytalam Was ale nie umialam nic napisac;// ciezki miesiac dla mnie, najpierw syplo sie nam auto na koszt 1000 zl,do tego mielismy jechac z mezem jeszcze na komunie(on jest chrzestnym) i znowu wydatek, w koncu zostalam w domu sama i musial jechac sam bo suczka nam sie nie wyszczenila miala termin na srode i dalej nic jej nie rusza, no i przez to zostalam w domu i maz pojechal sam, a ze to kawal drogi to wyjechal w sobote i wroci dopiero dzisiaj;/
Chwała Bogu ze ze mna i malenstwem wszystko ok, nic mi nie dolega ale..... nie czuje ruchow wczesniej jak mi sie wydawalo ze cos czuje to teraz mam watpliwosci co do kazdego drgania... pozdrawiam i postaram sie wiecej tu teraz przebywac i pisac
Miałam znajomą, która zdecydowała się na 5 dziecko. Dawno jej nie widziałam więc może już 6 jest świecie.Ty tez oczekujesz czwartego dziecka?
A w jakim wieku masz pozostalych?
Ja mam depreche i leki egzystencjonalne,bede was czytac ,ale niechce smutasow walic.