Marti_1984
Fanka BB :)
Anulka- ja też sama nie wiem czy to baby czy jelita raz mi się wydaję że na bank baby a raz ze nie trzeba czekać na konkrętniejsze sygnały 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Dziewczyny,
Witam poniedziałkowo chyba jeszcze śpią śpiochy :-) ja już po śniadanku, ale rano w końcu kupiłam baterie do wagi i4 kg na plus
ehhhhh
Wstawać Wstawać pobudka :-)
Hej dziewczynki, dlugo mnie nie bylo mialam jakis zastoj w zyciu, problemy sie ponawarstwialy;// czytalam Was ale nie umialam nic napisac;// ciezki miesiac dla mnie, najpierw syplo sie nam auto na koszt 1000 zl,do tego mielismy jechac z mezem jeszcze na komunie(on jest chrzestnym) i znowu wydatek, w koncu zostalam w domu sama i musial jechac sam bo suczka nam sie nie wyszczenila miala termin na srode i dalej nic jej nie rusza, no i przez to zostalam w domu i maz pojechal sam, a ze to kawal drogi to wyjechal w sobote i wroci dopiero dzisiaj;/
Chwała Bogu ze ze mna i malenstwem wszystko ok, nic mi nie dolega ale..... nie czuje ruchow wczesniej jak mi sie wydawalo ze cos czuje to teraz mam watpliwosci co do kazdego drgania... pozdrawiam i postaram sie wiecej tu teraz przebywac i pisac
Witam kobitki poweeknedowo
Niestety pozbawiaona kompa nawet nie miałam szans pozaglądać do was.
U nas jeszcze infekcyjnie...dzis idę do lekarza na posłuchanie bo od tygonia kaszlę , kicham i prycham.
W piątek uczciliśmy ze znajomymi dobrą wiadomość o amniopunkcji- pobawiłam poaszalałam, wreszcie się pouśmiechałam...i wreszcie podjęłam romowę ze znajomymi na temat dziecka...do tej pory temet był omijany.
Nie nadrobię czytanka wekendowego
Kingolinka ogromniaste GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. mogłaby byc pogoda troszkę lepsza
rudson to super ża aminopunkcjia wyszła dobrze....
aa ty karolina pisz co się dzieję co za deprecha?? po to tu jesteśmy żeby się dzielić naszymi obawami i radościami....dawaj
ja od oprrychy mam wargę jak angelina joli....aaa swędzi masakrycznie
witajcie!
Ja mam na razie około 1 kilograma na plusie, więc też niewiele, ale jak rozmawiałam z koleżankami co mają już dzieciaczki to większość zaczynała przybierać koło 6 miesiąca, więc może jeszcze się nie ma czym stresować.
A o depresji w ciąży czytałam, że ponoć 10 % kobiet z całej populacji na nią cierpi, więc może tu na wątku się nam skumulowało. Może będzie lepiej jak juz słońce coraz bardziej przygrzewa- wtedy też nastrój idzie do góry. A deprechę zwalcie na hormony. Ja wczoraj miałam dołek, ale sie wygrzebałam szybko, czego i Wam życzę
Dziękuję dzieczyny za tak wspaniałe przyjęcie! Madzilka, a to z Ciebie chudzinka pewnie jest, ja mam jeszcze zaległe kg po pierwszej ciąży, a tu już nastepne, ale niech przybierają, bedzie jeszcze czas na ich zgubienie, na razie maleństwo najważniejsze.
Weekend spędziłam u rodziny M. w Gdańsku i po naszej zeszłorocznej tragedii wszyscy obchodzili się ze mną jak z jajkiem. Specjalnie dla mnie gotowali i byli przekochani,ale kilogram to ja pewnie minimum w ten weekend przytyłam ;p