reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

No wydawało mi się, że to od anty się właśnie wchłonęło a nie tak samo od siebie..
Poszukaj, jest tu na forum głownym przy lekarzach o ile dobrze pamietam a nóż znajdziesz odpowiedniego lekarza.

reklama
Hej!
Długo się nie odzywałam, ale przytłaczają mnie moje dodatkowe kilogramy i ledwo co się toczę.
Veronica jak radzi sobie młoda mama? Niedługo będę zasięgać u Ciebie dobrych rad.
Kamia jeszcze raz serdecznie Ci gratuluję dzielna mamuśku!
Poziomki słoneczka są prześliczne, życzę Ci dużej wytrwałości, a raczej podwójnej.

nie chcę się chwalic, ale radzę sobie coraz lepiej:))

a nie ma sprawy, pytaj o co tylko chcesz:))

LILITH jestem w 25dc. Ost. cykl trwał 28 (najkrócej), a tak to miałam przeważnie 32-34.. W 14 dniu strasznie bolał mnie jajnik jak na owu, dlatego coś czuję, że ten cykl też może być krótki.. No nic.. Trzeba przeczekać jeszcze 2 dni.. Dam znać jaki wynik będzie, ale jakby co to trzymajcie kciuki ;)

Trzymam trzymam oczywiście :)
Jakbyś wiedziała dokładnie ile dni masz fl to łatwiej byłoby wyznaczyć kiedy można robić teścik :) Ale już teraz i tak 2 dni w tą czy w tamtą jakoś wyczekasz.
I pamiętaj, że jeśli by kreseczek II nie było, nie wolno się załamywać.

Najważniejsze, że wam nic nie jest.
Kwiatuszqu na innym wątku pisałam o tym. Albo jest też osobny wąteczek założony o wspomagaczach :)

Aga, LILITH, nie wiem dokładnie jaka jest "zasada działania" tabletek anty przy torbieli, ale wchłania się ona lub pęka właśnie w trakcie @. U mnie było to przy drugiej @. Czułam wtedy mocny ból jajnika i miałam @ trwająca z 10 dni, więc podejrzewam, że wtedy pękła. Myślę, że Agi gin dobrze kombinuje, że chce jej wywołać @, ale wtedy powinien jej zrobic usg, żeby sprawdzić, czy torbiel zniknęła. Jeśli nie to dac tabletki anty.

A Anty nie są też po to by wyregulować cykl? Agusia ciągle dostaję tą lutkę i nic się po niej nie zmienia z tego co widzę, to trochę śmiesznę faszerować ją tym samym lekiem w koło tylko po to by wywołać @ a resztę zostawić samemu sobie :szok:

reklama
Do góry