reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
No i ja tutaj coś naskrobię. Wiem, że mam sobie nie wkręcać żadnych objawów, i tak się staram robić. Ale.. Ten cykl jest jakiś inny.. Zawsze, ale to zawsze miałam objawy @ na 2 dni lub góra 3 dni przed.. Teraz te objawy trwają dosyć dłużej. Mam bóle podbrzusza (a raczej skurczę), boli mnie szczególnie na wieczór kręgosłup, miałam mdłości jak sprzątałam mieszkanie 3 dni temu (wmawiam sobie, że to przez odkurzanie mebli-pronto i te sprawy), ciągle siusiu robię (ale mogę mieć zapalenie pęcherza), piersi mnie bardzo bolą i są spuchnięte co zazwyczaj następowało 2 dni przed @.. No i dziś zobaczyłam, że śluzu jest więcej(??). Ten ost "objaw" jest dziwny.. @ mam dostać dopiero pon-niedz.. (ost. cykl miałam 28dni i tyle będzie w pon, ale wcześniejsze miałam co 32-34dni). Dam znać w pon

Mnie ból brodawek skusił na zrobienie testu i 2 kreski ale jedna blada odrazu do szpitala zrobic bete hcg i było 406 ;0 Za dwa dni powtórzyłam i poziom wzrósl :)

trzymam &&&&&&

mineralnakocica kiedyś robiłam test z krwi, ale pielęgniarka się pomyliła i powiedziała mi, że jestem w ciąży (mimo, że wynik wskazywał <1..) Wolę poczekać do poniedziałku. Jeśli test wyjdzie negatywny, a @ nie będzie to zrobię jeszcze raz w piątek za tydzień :) Ehh.. jeszcze tyle dni :(

Aguś, lutkę o ile dobrze pamietam zażywasz od wczoraj.. poczekajmy więc kilka dni i zobaczymy co tam u Ciebie. Niestety nie widziałam skoku odpowiedniego.. jak z tą torbielką byłaś to co gin mówił?

Ania, powodzenia.. ;)

Lilith luteinę biorę od wtorku i mam brać przez 10 dni. Po odstawieniu jej mam poczekać tydzień i jak @ się nie pojawi to mam przyjść do niego. Oprócz wielkości i że to jest torbiel nic mi nie powiedział. Nawet jaka to jest torbiel. Zaczynają mnie nachodzić czarne myśli że w ogóle się nie uda mi zajść w ciążę :(. A czytałam że wielotorbielowatość jajników prowadzi do bezpłodności. Płakać mi się chce :(

LILITH "nie" dziękuję :) Nie chcę zapeszyć.. Zobaczymy w pon co będzie.. Nie zabezpieczamy się już od dawna i czasami zastanawiam się, czy z nami jest wszystko ok :( Może tym razem zobaczę 2 kreseczki na teście :)

reklama
Aguś, proszę Cię, nie zamartwiaj się, pisałam Ci, że ja ze sporą torbielką zaciążyłam i jak widzisz dzieciątko zdrowe urodziłam a torbieli się pozbyłam.
To na prawdę nie jest tragedia.
Wiesz co, wydaję mi się, że TY za dużo czytasz różnych strasznych artykułów i informacji na necie.. to w niczym nie pomoże, może też właśnie ten cały stres powoduję u Ciebie część problemów.
Kochana, wiem, że się martwisz, sama miewałam takie okresy ale wiem, że nic dobrego z tego nie było. Tylko kolejne problemy, kolejne powody do zastanawiania się i zamartwiania.
Nie proponował Ci lekarz anty?

Aniaa, rozumiem.. takie czekanie potrafi wykończyć i zabić wszelkie nadzieję.. ale jak sama mówisz, może teraz się udało. Zawsze jest jakaś szansa przecież. Tak więc życzę, by Ci zleciało szybciutko do poniedziałku no i wiadomo co wtedy :D A jakieś zmiany u siebie widzisz?

Do góry