reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
ja muslalam ze te moje plamienia były wynikiem stresu booststnio mielismy wypadek ale w tym miesiacu znow i juz mnie to meczy a skoro hormony mam zle to nie mam co liczyc na ciaże

LILITH mam praktycznie te same objawy co przed @. Zastanawia mnie tylko to, że zawsze je miałam na 2, góra 3 dni przed. A teraz trwają znacznie dłużej :/ Objawy takie: bolące i nabrzmiałe piersi, ból podbrzusza (ale tylko czasami), ból głowy i zawroty, duszności i ciągłe siusianie.. Niedawno też mnie zemdliło dosyć mocno, a od mniejwięcej środy zauważyłam jakby więcej śluzu (??). Ale wiem, że na ciążę to to są za wczesne objawy.. Test zrobię chyba w niedziele, bo nie wytrzymam do poniedziałku :(

Lilith lekarz nie zaproponował mi anty. Chyba dlatego że ostatnio na wizycie mu powiedziałam że staramy się o dzidzię. Masz rację w tym co mi napisałaś, postaram się nie czytać nic więcej niż potrzeba ale to nie jest łatwe. Teraz będę miała co innego na głowie bo ślub już nie długo :)

Aguś, wiem że ślub niedługo :D Więc skup się na nim i przygotowaniach. Wiem, że czytanie i myślenie o takich sprawach nie jest łatwe, też to przechodziłam i przechodzę dalej. Ale po takim czasie, wiem, że to nie ma najmniejszego sensu.
A jak lekarz chcę by torbiel się wchłonęła?? Czy to dobry lekarz? Bo czasem mam wrażenie, że nie wie co robi.. tylko w koło tą lutkę w Ciebie ładuję.

Kwiatuszqu zbadaj sobie koniecznie progesteron, czy czasem za niski nie jest. No i zrób reszte badań, nie ma na co czekać. Mam nadzieję, że wypadek nie był groźny.

Aniaa no tak, objawy i na ciąże i na @ :D A który dpo jesteś? Może to trochę głupawę ale możesz mierzyć tempkę.. jeśli CI nie spadnie na niższą od tej którą masz obecnie w dniu @ to testuj na pewno :)

Lilith dlatego chcę iść do ginekologa-endokrynologa trochę dla sprawdzenia czy to co mi dolega to faktycznie mi jest. On powiedział że jak dostanę @ to torbiel mi się wchłonie. Mi też się nie podoba że ciągle tą lutkę biorę już mam jej dość a na dodatek po niej mam więcej owłosienia na rękach, nogach i w okolicach łonowych

A tak faktycznie może być, by torbielka sama się wchłoneła po @ ?? Niezbyt się na tym znam ale takie to trochę dziwne chyba ;/
Jak tylko możesz to idz do takiego specjalisty. A długo będziesz czekała na wizytę?? Zawsze możesz sobie wyszukać w białej liście dobrego ginka z Twojej miejscowości. O ile oczywiście ta lista jeszcze działa. Ja tak w polsce po wielu przejściach znalazłam wspaniałego lekarza.

reklama
U Kahaki tak było że sama się wchłonęła ale ona brała anty chyba 3 cykle. Jak zapiszę się 25 maja to wizytę mam w czerwcu. Ok poszukam takiej listy.

Do góry