reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael no jestes no oczywiscie ze sie steskniliśmy :-) to wesoly weekend mialas :-) i noc tez sie wesola zapowiada z dzidzia to musi byc ciekawe jak ci skacze w brzuszku ;-)

Ael a ja tez moge nalezec do grupy staraczki kameralnie???

Ostatnia edycja:
reklama
Atan z prośbą o staraczki kameralne to do Magd.y, bo to ona zakładała tą grupę :-)

Ja dziewczynki śmigam spać, bo głowa mi ląduje na lapie zamiast poduszki, buźki dla wszystkich :* :* :*

Pok ja tyż chrapię, ale za to mam lekki sen i mój mnie budzi chrapaniem. Też ponoć gadam i jak raz przysnęło mi się ze zmęczenia przy moim jak grał na kompie, więc twardo spałam. I mojemu się kichnęło, a ja ponoć powiedziałam "na szczęście, że Ci gęby nie urwało" i odwróciłam się dupą do niego XD

dobranoc kochane :-) milych snow i przytulasek :-)
powodzenia jutro rano trzymam kciuki za testujące jutro :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

I co tam u Was nowego slychac??? Jakas fasoleczka nowa??? Ktorejs @ sie moze spoznia???
Ja sie zle czuje po lekach na prolaktyne, obyscie nigdy nie musialy jej zbijac lekami! Modlcie sie zebyscie mialy ten hormon w normie:tak:

Widzę, że jestem tu dzisiaj pierwsza... No więc dziś mój dzień testowania... normalnie wstaje o 6 ale, że mój mąż chodzi jak słoń więc jak tylko wyszedł do pracy to ja poleciałam robić test... No i nasikałam sobie i poszłam umyć rączki i w sumie to straciłam nadzieje, spojrzałam przez sekundę na test a tu przelecialo i nie ma krechy testowej ale musiałam sprawdzić to z bliska więc podnoszę i jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że tak zostanie i nic się nie zmieni!!!!!!!!!!! Za chwilkę załączę zdjęcia

Zobacz załącznik 354469
ten z góry to pierwszy, który zrobiłam firmy ACON o czułości 10 mlU/ml a ten pod spodem to kupiłam kiedyś na Allegro, nie wiem jakiej firmy o czułości 25 mlU/ml :p napiszcie co myślicie... (przepraszam za jakość zdjęcia)

Magda gratulacje ;-) ja tam widzę krechy :-) oczywiście na Aconie mocniejsze z racji czułości ;-)

zaczynam się bać, że sama na tym wątku zostane :-(

ma_gdalena GRATULACJE!!! kolejna fasolka - super
Magd.a o co chodzi ze staraczkami kameralnie? co zrobic zeby sie dosta - jesli to mozliwe?
pok ha ha ha to twoj facet ma z toba wesolo jak sobie tak pogadac przez sen mozecie :-D
ja musze sie do pracy zbierac wiec zycze wszystkim milego dnia

reklama
Widzę, że jestem tu dzisiaj pierwsza... No więc dziś mój dzień testowania... normalnie wstaje o 6 ale, że mój mąż chodzi jak słoń więc jak tylko wyszedł do pracy to ja poleciałam robić test... No i nasikałam sobie i poszłam umyć rączki i w sumie to straciłam nadzieje, spojrzałam przez sekundę na test a tu przelecialo i nie ma krechy testowej ale musiałam sprawdzić to z bliska więc podnoszę i jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że tak zostanie i nic się nie zmieni!!!!!!!!!!! Za chwilkę załączę zdjęcia

Bravo Bravo i ogromne gratulacje....Ja tez widze dwie krechy-jupi :-D tak bardzo sie ciesze ze tobie sie udało.Teraz dbaj o siebie i ic zapisac sie do gina.
Ja tstuje jutro jak nie przyjdzie @.Miała juz byc wczoraj

Do góry