xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
gdzieś czytałam, że do 4 dni żyją, no i dłużej żyją te "na dziewczynkę";-)No ale do 4 dni to oznacza, że mogą żyć dużo krócej, nigdy nie wiadomo...
dzieki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gdzieś czytałam, że do 4 dni żyją, no i dłużej żyją te "na dziewczynkę";-)No ale do 4 dni to oznacza, że mogą żyć dużo krócej, nigdy nie wiadomo...
Serdecznie witam wszystkie forumowiczkiJestem tutaj nowa, ale mam nadzieje, że szybko się zaklimatyzuję
Otóż chciałam się Was poradzić... okres spóźnia mi się co prawda dopiero 2 dni i nie chcę robić sobie nadziei, ponieważ mam nieregularne cykle.. ;/ ale mniej więcej tydzień po "owym zapłodnieniu" strasznie bolało mnie podbrzusze...(nigdy mnie tak nie bolało!)...później przez około 2 dni bolały mnie jajniki i przestały boleć...jedyne symptomy to ból piersi i straszna drażliwość, a także okropne dreszcze(ciągle jest mi zimno). Myślę, żeby zrobić test, ale chcę się jeszcze parę dni wstrzymać...