reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki

pippi, akurat był zdaje się ten trójkołowy..ale i tak proponuję pojechać dwa razy, raz aby obejrzeć i ew. zamówić, drugi raz by ostatecznie się zdecydować; czasem okazuje się, że akurat danego koloru nie ma i i tak trzeba wtedy podjechać drugi raz..
ze stelaży można wybierać w 3 kolorach - srebrny (ja wzięłam ten), czarnym i kremowym, ale nie wiem czy akurat trójkołowe były w wszystkich, ja widziałam w czarnym.. no i kolory jednak wyglądają inaczej niż na zdjęciach..
swoją drogą Pan także odradzał na trzech kołach, ale jeśli Ci się podoba..
miriam, oglądałam quinny, ale dla mnie jest strasznie sztywny
dodi, super, w końcu z głowy :)
masz rację maqnio, już pisałam, ze wiem, ze ma lepsze amortyzatory

reklama
No to w końcu wklejam wózek dla naszego maluszka.. oczywiście kolor jest dość intensywny - limonka z brązem.. mam nadzieję, że mu się spodoba :)

DSC08360.jpgDSC08359.jpg

Konwalianko, kolor jest prześliczny :)
Dzidziuś będzie zachwycony.

Powiem Wam, że jakiś czas temu widziałam w markecie parę z wózkiem i maskotką zamiast dzieciaczka. Wtedy mnie to dziwiło, teraz wiem, że testowali :)))

dzięki dziewczyny.. kolor był naszą drugą zagwozdką.. ja chciałam czarny z kolorowymi dodatkami lub fioletowy, Paweł chciał czerwony lub zielony (ale taki inny rodzaj zieleni) - on uwielbia intensywne kolory.. udało się wybrać ten i z koloru, jak i gondoli jestem zadowolona :)może to lepiej, bo Paweł stwierdził, ze spokojny kolor mu kupił (ja tam uważam, że żarówka tyle, ze nie czerwona), bo mały i tak wariat będzie (niby po nim:-D)

reklama
Witam,
Ja chcę kupić wózek 3w1 ale w miarę lekki i składający się do niewielkich rozmariów. Oczywiście mam dylemat jaki wózek wybrać, na tapecie są cztery:
1. ESPIRO VECTOR 4 AIR (ale chyba odpada, bo podobno nogi idą do góry przy rozłożeniu spacerówki)
2. COLETTO MATTEO 3w1 (jako minus wskazywany jest mały fotelik i gondola)
3. NAVINGTON CADET (Jako wadę wskazywana jest rozdygotanie konstrukcji i klekotanie przednich kółek)
4. BEBE CONFORT ELEA (nie znalazłam o nim opinii ale jest dość drogi w sklepie 3000 zł, na alegro 2500 zł).
Spotkałyście się może z którymś z tych wózków, znacie jakieś opinie na ich temat?

Do góry