dziewczyny, ja w temacie wozka, no muszę to napisać. Od jakiegoś czasu zagladam sobie na allegro wózki bliźniacze tak przy okazji i patrzę cczy pojawiają się inne joggery w Polsce

trochę dlatego że jeśłi moj dotrwa w dobrym stanie to może kiedyś będę chciała go sprzedać i interesują mnie ceny. Dziś sobie wpisalam przy okazji zamawiania zabawk dla dzieci i odkryłam zaskakująca rzecz - jedna z allegrowiczek sprzedaje używany City elite - taki najdroższy chyba moedel baby joggera. Zainteresowana zaglądam na kartę tej osobym ciekawa byłam czy już go sprzedawala ( choć tam takiej info nie znajdę ale coś mi sie pomieszalo) no w każdym razie przypadkiem odkrylam,że ta osoba kupila jakieś pół miesiąca ten wózek od koGoś innego.! cena jaką podaje jest wyższa od ceny zakupu poprzednio o jakies 500 zł! Opis i zdjęcie zerżnięte z tamtej aukcji. Powiedzcie mi czy t o ja jestem nienormalna, czy myśłicie że to w porządku tak zrobić??? No w każdym razie - ostrzegam - uważajcie na sprzedawców, mam nadziejęże wśród nas nie ma osób tak nieuczciwych, bo inaczej tego nie nazwę...