#rabbit#
Fanka BB :)
aaaa i dzisiaj zamówiłam Motherhood KOJEC PODUSZKA dla kobiet w ciąży+GRATI (1613381306) - Aukcje internetowe Allegro bo mam problemy ze spaniem....ciągle przewracam się na brzuszek...albo plecy....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

aaaa i dzisiaj zamówiłam Motherhood KOJEC PODUSZKA dla kobiet w ciąży+GRATI (1613381306) - Aukcje internetowe Allegro bo mam problemy ze spaniem....ciągle przewracam się na brzuszek...albo plecy....

hejka dziewczyny...wiem że wam mędzę...ale niedługo muszę się zdecydować na wózek...a ja nie mam pojęcia co mam kupić...dzieciaki będę mieć na jesień....więc postanowiłam że napewno musi mieć normalne gondole... wózki typu Tako, Dorjan, Implast odpadają bo nie zmieszczą się w samochodzie....i nie wjadę nimi do mieszkania... coraz częściej zaczynam myśleć o Zoomie...ale kurdę taka cena... nie wiem jak jego koła sprawdzają się w zimę na śniegu...hmmmm.... i jak długo dzieciaki jeżdżą w spacerówkach.... bardzo mały wybór tych wózków dla bliźniaków.....wrrrrrrrrrr
w drzwi to wiem że się mieści...ale większość dziewczyn z którymi gadałam to mają duże auto...albo kombi....i wydaje mi się że nie wejdzie mi do auta...jeszcze gondole trzeba gdzieś włożyć... a będą 2 foteliki... ja dużo będę podróżować więc to jest dla mnie ważne....