reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziewczynki, u mnie znowu masakra ząbkowo-histeryczna. Mamy drugi ząbek, ja mam powieki podtrzymywane na zapałki, generalnie nie mam czasu na nic.
Buziaki!
Zajrzę do Was, jak wreszcie znajdę czas.

reklama
hejka

Witam standardowo z pracy. Wczoraj jak przyszłam ,to Dorian nie spał i aż zapiszczał ze szczęścia jak mnie zobaczył. Rwał się ,zebym tylko go już wzięła :-D . Cudownie było go wziąć na ręce. Nie moglam go jednak odłozyc , bo odrazu byl bek ;-?. W efekcie nic nie zjadlam i praktycznie nic nie zrobilam. Wieczorkiem spotkałam się z kumpelką i tak minął dzień.
A dzis u nas pięknie i słonecznie i tylko mogę sobie pomarzyc o spacerku :-(

Lolisza , onesmile,Maga76 Wszystkiego najlepszego dla Waszych dzieciaczków!!!!
Iduś Twoje teksty rozbrajają (nie da się ukryć) , dlatego nie gniewaj się ,ze czasem nie dostrzegamy ,ze Ty w tych żarcikach masz czasem kłopociki. Tulam mocno! I trzymam kciuki ,zeby się misia naprawiła i w ogóle ,zebys nie miala powodów do zmartwień. A co to za fitnesowy wyjazd dziś szykujesz??
Mamaagusi w sumie masz rację , ze duza różnica wieku między rodzeństwem to znów konflikty i brak porozumienia między nimi. Są plusy i minusy wszystkiego. Jak jest mala róznica to kłopot dla rodziców (podwójnie trzeba dzieciaków pilnować i zabawiać), do tego często zazdrość tego pierwszego dziecka. GRATULUJĘ tego pierwszego pięknego słowa!!!
mała_mi,dziulka co do biustu , to ja chętnie przyjmę!mała_mi jeśli chodzi o jazdy to zuch dziewczyna z Ciebie!!!
rysia Tobie tez współczuję ,ze malutki to taki terrorysta :-(. Oby niedługo mu to przeszło!!!
Kroma , kania jak fajnie ,ze nie jestem jedyna z tym malym biustem.
Kania oby to skok Oliwki , a nie np. humory i kaprysy :-(
Makuc Twoje poranne twierdzenie po zderzeniu z lustrem idealnie pasuje do tego co ja rano czuję ;-)
emiliab to super masz z mężem ,ze szczerze powie . Mój to zawsze mówi ,ze super :-( . Niby miło, ale on często nawet nie ppopatrzy :-(
daaa zdróweczka dla Darii i powodzenia z mgr!!!
e-lona Lauritka źle to przechodzi??
happybeti jak zobaczyłam godzinę Twojego posta to aż mnie ciary przeszły. Biedusiu, jak Ty funkcjonujesz po takiej nocy?
Czarodziejka super ,ze spotkanie Wam się udało.
Kasia to ja zazdroszczę tych spacerków i karmień :-) . Ja odkąd wróciłam do pracy to wiele z tego mnie już omija :-( . Co do neta i prywatnych spraw to ja mogę siedzieć ile chcę , bo mnie nikt nie sprawdza i tez zbyt wiele się tu nie dzieje ,zebym miala nawał pracy. Dobrze ,ze mogę Was wtedy nadrobić , bo tak to nie wiem czy w ogóle mialabym kiedy się pojawic na forum.
Efuś mialam wlasnie pytać o Ciebie .... no to się wyjaśniło. Współczuję! No i gratuluję zarazem.

DORIS to dobrze, że masz taką pracę, bo byłoby nam smutno bez Ciebie!!!
HAPPYBETTI a tak mi się przypomniało - ta namolna koleżanka już Cię nie odwiedza?

Ostatnia edycja:
Oliwka na spacerze z babcią, drzemka była długa a po niej chciałam dać jogurt z owocami ale nie chciała, pluła dalej niż widziała, zrobiłam mleko z kaszką wciągła 110, dobre i to.
Nie wiem czy pisałyście już w tym temacie ale zapytam - czy Wasze maluchy mają jakieś znamiona?

Happy jakie to bułeczki? pierwszy raz o takich słyszę, pewnie u Nas takich niet...bo to dziura...
Efa współczuję zarywanych nocek a jednocześnie gratuluję ząbka u Olka.
Ida męża dziś zmolestuj a co do wypłaty to może dziś jest ten dzień i kaska przyjdzie, trzeba być dobrej myśli.
Doris tak jak mówiłam, na Twój widok będzie piszczał i na rączki. Moja męża też tak wita po pracy, jak ją chwilę ponosi, poprzytula to już jest dobrze, usiądzie z nią na dywanie zajmie zabawą i płaczu nie ma, co do biustu, trudno jest jaki jest... a apropo skoku hmmm przeraża mnie myśl że znów będą jazdy ale cóż damy radę :-)

Ostatnia edycja:
natolin nawet sobie nie wyobrażasz jak smutno byłoby mnie gdybym nie miala mozliwosci być z Wami.
kania co do znamion to mój ma coś w tym stylu na jednej stopie. Włąsciwie to wygląda to jakby mial bardzo cienką (wręcz przeźroczystą skórę) przez co widać wszystkie żyłki :-(. Lekarka mówiła ,ze raczej juz mu to zostanie .

Mamusie wyszły na spacer, wcale się nie dziwię taka piękna pogoda, ja powoli też kończę pracę.
Pytam o te znamiona bo moja córka ma mega wielkie znamiono które znajduje się na połowie brzucha i pleców :-( wg lekarza taki jej urok, raczej nie zniknie także Doris ciesz się, że tylko na stópce :-)

Ostatnia edycja:
Ida, ja już mówiłam kiedyś, zmolestować męża przed nocką to najlepsza kara dla niego (bo nie pójdzie spać "po" tylko pójdzie do pracy, hihi) za to że zostawia Cię na noc.
A kasa... po co Ci kasa jak masz BB i nas :-D

reklama
witam. nocka niezle. mlodej sie "pomerdalo" i pospala do 6.30!!! a potem butla kleiku ryzowego i wzielam ja do siebie do lozka i co? usnelysmy obie i dospalysmy prawie do 10h i wydurnialysmy sie w lozku:))) ale nic za darmo. odpalilam prasowanie bo keidys trzeba to mlodej jak na zlosc NIC nie pasowalo, pokazywala mi ze sie nudzi i kwiczy i miauczy ze wrrrrrrrrrrrrrr!! noz w morde!!!! teraz spi. poza tym HAPPY problem w tym ze te mlode chca sie "nazrec" kasy bo juz sie dowiedzialam co nieco a nie wyobrazam sobie zeby nianka mi wisiala na necie albo komorce zamiast bawic sie z dzieckiem. znajoma przylapala nieraz (podluchala pod drzwiami jak wyszla) ze jej niania do kogos mowila: "nooo bachorek juz u mnie tak wiec mozemy gadac". oczywiscie ta niania juz jest skreslona i instytucja ktora wydaje dyplomy kwalifikacyjne dobrala sie do dupci.
MAKUC na moich klawiszach jes tyle okruszkow ze jakbym wytrzepala laptopa za okno to wrony z calego miasta by sie zlecialy!:))) tak wiec kawa to nic groznego.

poza tym gratki dla okraglych 7 i 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i nowych zabkow:)))

a co do gadania to MAMA jeszcze nei uslyszalam ale zlepek sylap jak HAPPY mowi to nieraz i smiacm i sie chce z tego ze jak nawijanie ja wezmie to kuniec swiata:)))

no a tera czas pojesc:)

Do góry