Dla mnie to zdecydowanie za wcześnie na oduczanie.Dziękuję za miłe słówka, tak podobało mi się to zdjecie że musiałam je gdzieś dać:] Jedno powędrowało zaraz mms'em do taty, babci, dziadka i chrzestnych. Potem nasza klasa i tu:]
Dziewczyny chcę zacząć oduczać Wojtusia jedzenia w nocy, to znaczy myśle, że jeszcze jest za mały i pewnie raz musiałby się budzić, ale 3 albo 4 to przesada już nie? Moja koleżanka (doświadoczona bo ma juz drugie dziecko) nauczyła od pierwszego dnia życia ze dostawała jesc tylko o 3:00 w nocy a pozostałe pobudki ignorowała czy tam jakos sobie z nimi radziła ze mała faktycznie budzi się tylko o tej 3:00. Wszędzie na forum piszą że zamiast mleka podawać herbatki albo wody to dziecko się oduczy, ale co to znaczy? Że mały będzie niezadowolony że zamiast mleka jest woda i pomysli "a to mam to gdzieś" i się nie będzie budził?
Mama mówiła ze jak kładła mnie spać o 19 to budziłam się po 12 godzinach czyli o 7 rano. Czasem zdarzało mi się, że wstawałam jeszcze później, szkoda że Otek nie ma tego po mnie![]()
To ,że jej mały się budzi przy takim traktowaniu wcale nie znaczy ,że twój też nie będzie.
Mój Kuba budził się regularnie 11-13 razy podczas nocy na cyca ,a jak go odstawiłam to też się tyle razy budził tyle ,że na herbatkę

Kuba przespał pierwszą swoją całą pierwszą noc jak miał 3 latka i 2 miesiące ,więc spokojnie kochana.Mojego kuby nikt chyba nie przebije.

Zdrówka !!!!Witam sie wieczornie dzwoniłam do pediatry kazała zbijać i czekac do jutra a póki co goraczka spadła po ibum zobaczymy nocMowi ze dobrze ze jest bo organizm walczy z infekcja!!
Ale intuicja mi podpowiada ze jutro jej nie bedzie!!
Witaj i napisz coś więcej o sobie.Witam!! Jestem mamusia 3 wspaniałych dzieciaczków!!! najmłodzsa ma prawie 4 miesiace. Jestem na urlopie macierzyńskim i siedze z maluchami w domku, Przyjmiecie nową mamę do waszego grona??
Pozdrawiam serdecznie

Lena cała noc jeszcze przed Wami.Ale się cieszę goraczka nas chyba opuszcza ta godz a u nas 37,7 wiec chyba bedzie ok!!!
WITAJ EwuniaF napisz skad jestes![]()
Teraz jej spadła po przeciwgorączkowym ,nie wiadomo jak będzie w nocy.
Zwykle pomiędzy 2 a 4 rano jest przełom i temp spada lub gwałtownie rośnie

Przy bardzo szybko rosnącej gorączce lepiej jest zrobić okład z wody z octem na nóżki ,brzuszek,rączki czy kark i dopiero potem podać leki.;-):-):-):-)
Można też dziecko do wodytakiej jak tem ciała i niech stygnie razem z wodą

Wróciłam do domu o 19.
Umowy o pracę nie podpisałam,zobowiązania lojalnościowego wg prezesa i fundacji też nie

Czekam na dalsze propozycje ,a niech pogłówkują jak mnie zatrzymać

U Klaudii na zebraniu wszystko git ,więc jest dobrze.
W powrotnej drodze odwiedziłam jeszcze mamę .W domku szybka kolacja i wyjazd jeszcze na cmentarz.
Pojechaliśmy rowerach w ramach wycieczki

Teraz zjedliśmy drugą kolację (ryżyk na mleczku)

Edytuję ,bo coś mam do dopisania

Właśnie skończyłam pisać moją prezentację z polskiego i mogę iść spać.
Ta dam :-):-):-):-)
Dobranoc wszystkim ,a może dzień dobry ?
Sama już nie wiem

Ostatnia edycja: