reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hejka
ale mialam dzis przeboje od rana - nie moglam sie na forum zalogowac, ciagle niby bylo zle haslo a wpisywalam dobre, pozniej wyslalam prosbe o reset, dalej nic, w koncu napisalam do nich wiadomosc odczekalam chwile i wreszcie sie udalo

umowilam sie prywatnie do lekarza do polecanej mi lekarki i jak sie uda to pojde na wizyte z moim kochanie, zamierzam zdobic 4D :-)

milego dnia lece na zakupki i spotkanie z kumpela

reklama
Witam!

Zazdroszczę pogody... u mnie dzisiaj leje i na dodatek tylko 12 'c czyli ze spaceru nici :-(

Za tydzień przeprowadzka,więc idę poszperać w szafie co tam jest mi potrzebne lub i nie.

Miłego dnia!

dziewczyny mam PROBLEM!!!!!:szok:
na brzuchu mam pieprzyk taki dość spory lekko odstaje w ciąży się powiększył przez rosnący brzuchi dziś niechcący naderwałam go paznokciem dokładnie to tak jakbym go odcieła do połowy od reszty ciała poleciało troszkę krewki ,zdezynfekował mi to miejsce mąż wodą utlenioną i nakleiliśmy plasterek bawełniany,pieprzyk się przykleił.Nic się na razie nie dzieje przylega do reszty ciała.Trochę się boję bo to jednak na brzuchu cholerka .

LANA ja na twoim miejscu skonsultowala sie z lekarzem bo to jednak nigdy nic nie wiadomo, slyszalam ze jak takie pieprzyki sie powiekszaja to lebiej sprawdzic czy wszystko ok

no to moja kumpela odwolala spotkanie wrrr - caly dzien sama!!!! pewnie dola zalapie
zapomnialam napisac -wczoraj odebralam wynikimam tylko leukocyty nieco za wysoko - 11.16 (norma 4-10), i hematokryt lekko za nisko 34.6 (norma 35-47), poza tym zelazo 85 ( norma 49-151), TSH(S) 2.9 ( norma 0.35-4.10) wiec chyba zdrowa jestem.....

LANA, pieprzyki powiększają się w ciąży, przybywają też nowe. Także moim zdaniem to raczej normalnie. Zdiagnozowałabym to z tego względy, że go naderwałaś.
A ja skończyłam właśnie sprzątać..boli mnie wszystko, ale chociaż sobota już wolna, tzn jeszcze obiad muszę stworzyć, ale to akurat lubię:-)

hmmm ja mam 34 cm na plusie w brzuszku!!! więc jeżeli chodzi o licytację "przyrostu" to chyba bym w czołówce była, ale wymiarowo to na szarym końcu się jakoś plasuję z moim 94 cm :)

Witam sie i ja sobotnio i jakos meczoca;P
Alkoholowo si zrobilo ja robie tak jak jest impreza lub spotkanie zaopatrzam sie w karmi badz Rzadko w lecha free, 2 razy napislam sie kilka lyczkow wina to wsio jesli chodzi o wodke nie moge na nia patrzec zawsze po niej mialam jazdy rzoladkowe, uwioelbiam za to wino od czasu do czasu whisky z cola lub piwko od czasu do czasu, hmmm chce karmic piersia wiec wiem ze jeszcze roche pobede abstynentka ale jakos mi z tym nie ma zle wrecz przeciwnie ;-)
SUsumali chetnie ale nie dzis jak nie zapomne wstawie an dniach nom fryzurka awngardowa ja jakos nie amm oporpow do szlaenstw lubie kombinowac;-)
Marcelina Twoje teksty mnie rozkladaja na lopatki :-)
Lana nie wiem obeserwuj pieprzyk jak cos to do lekarza smigaj w pn jesli bedzie sie cos dzialo,...
Co do obwodu mam jakos ja Ty Marcelina...
Karola bez dolow mi tutaj wiem ze smutno samej ale sprobuj sobie jakos zoorganizowac inaczej czas ....

Ja chyba przeginam ostatnio ze sprzataniem i pozniej czuje sie tak jak sie czuje czyli do Bani poza tym jest mi juz ciezko kregoslup odmawia posluszenstwa a dzis jakos dziwnie pobolewa mnie brzuch i pachwine chyba naciaglam.. no nic zbieram sie kapac i szykowac na urodzinki do frend milego popoludnia lachony;-)
aha Cokies milego wypoczynku;-)

Lana- ja też mam taki odstajacy pieprzyk na boku brzucha,w ciazy tez sie powiekszyl. Nie raz go zachaczalam i sie odrywał..tak jak piszesz poleci troche krwi, przyklejam plasterkiem i sam przyrasta

Dzis zakonczylam edukacje :) Ostatni egzamin zaliczony :)yupiii
jeszcze tylko 22 czerwca odpowiedziec na 2 pytania z 70-ciu i moge dołozyc przed naziwskiem tytuł magazyniera:)

Na wysokosci pepka mam 91 cm...czyli chyba czołówka tych najmniejszych...inna sprawa że mój brzuszek to nie piłeczka, raczej jest dosc nisko

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry