.Aneta.
Fanka BB :)
Widzę, że temat burz był ;-) u nas wczoraj też była i to nie jedna, a ze 3 chyba
co chwile pioruny waliły. Ja też się boję, chociaż jak P mnie przytuli to czuję się trochę pewniej ;-)
umi mówisz, że polecasz film? ;-) my też w końcu musimy się na coś wybrać,bo bilety przepadną
ale na Piratów z Karaibów też musimy pojechać :-) szkoda, że bilet nie dotyczy filmóe 3D 
Kasia ładna ta sukienka
weselna też mi się podoba 
Liza ostatnio miałaś kleszcza jak miałaś 5 lat? To ja mam chyba jakaś dobrą krew, bo w tamtym roku na grzybach zebrałam 4 czy 5 kleszczy
chyba bardzo mnie lubią.
niunia witam
co do porodu to nie zmuszaj go,żeby z Tobą rodził, to może być dla niego trauma, może boi się, że później będzie inaczej na Ciebie patrzył?
Tych wyjść z kumplami współczuję.. a gadałaś z nim szczerze o tym?
kama pobaw się w PhotoScape, tam zrobisz taki kolaż ;-)
klaudix witam i życzę szybkiego porodu ;-)
My dzisiaj byliśmy u kuzynki na imieninach. Jej kotka się okociła i ma śliczne 4 malutkie kociaczki. Zuzia była nimi zachwycona. Szkoda,że nie możemy sobie pozwolić na takiego kotka
mój pies chyba by go zjadł 
Jak wracaliśmy to Zuza oczywiście zasnęła, przespała się 5 minut i już wielce wyspana, teraz leży i ogląda bajkę. Mam nadzieję, że w końcu zaśnie.
co chwile pioruny waliły. Ja też się boję, chociaż jak P mnie przytuli to czuję się trochę pewniej ;-)umi mówisz, że polecasz film? ;-) my też w końcu musimy się na coś wybrać,bo bilety przepadną
ale na Piratów z Karaibów też musimy pojechać :-) szkoda, że bilet nie dotyczy filmóe 3D 
Kasia ładna ta sukienka
weselna też mi się podoba 
Liza ostatnio miałaś kleszcza jak miałaś 5 lat? To ja mam chyba jakaś dobrą krew, bo w tamtym roku na grzybach zebrałam 4 czy 5 kleszczy

chyba bardzo mnie lubią.niunia witam
co do porodu to nie zmuszaj go,żeby z Tobą rodził, to może być dla niego trauma, może boi się, że później będzie inaczej na Ciebie patrzył? Tych wyjść z kumplami współczuję.. a gadałaś z nim szczerze o tym?
kama pobaw się w PhotoScape, tam zrobisz taki kolaż ;-)

klaudix witam i życzę szybkiego porodu ;-)
My dzisiaj byliśmy u kuzynki na imieninach. Jej kotka się okociła i ma śliczne 4 malutkie kociaczki. Zuzia była nimi zachwycona. Szkoda,że nie możemy sobie pozwolić na takiego kotka
mój pies chyba by go zjadł 
Jak wracaliśmy to Zuza oczywiście zasnęła, przespała się 5 minut i już wielce wyspana, teraz leży i ogląda bajkę. Mam nadzieję, że w końcu zaśnie.
Ja uwielbiam małe kotki szkoda ze rosną:/ a w ogóle jak tam piesek?