reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ewi narozrabiałaś i cie usadzili:-p:-D a mówiłam bądź grzeczna:-D:-p chyba ci sie tylko coś ze znaczkiem stało bo normalnie widniejesz jako moderator tego forum

Ewi No widocznie coś przeskrobałaś:-p napisz do administracji, jedna dziewczyna tez tak kiedys miała:-)

No u mnie dzieciaki juz po dobranocce, jakos przetrzymam mikolaja do 20 i dam mu butle i dopiero poloze spac.... kurcze te zeby mnie juz jego wkurzaja, ale widze ze dziaselka juz zrobily sie przezroczyste takze gorne dwójeczki sa juz blizej jak dalej.... moze jutro wyjda... ;-)

U mnie dzieci leżą a mi sie nic nie chce, po wieczornych ćwiczeniach wymiekam dosłownie i w przenośni i ciesze sie że chłopaki w łózkach już....
R oczywiście nie ma, siedzi na garażu i Bóg jeden wie kiedy on wróci,...

Głowa mnie boli chyba ciśnienie zbyt wysokie jest a ja jeszcze głupia kawe wypiłam przed chwilą... :/

Lana u nas też większość lekarzy przyjmuje z numerkami, a jak byłam ostatnio z Zosią u ortopedy to te kobiety w poczekalni postanowiły sobie, że olewają to i wchodzą w takiej kolejności w jakiej się przychodzi, więc nie było tak źle ;)

A Zosia już śpi...Nawet butelki nie zjadła do końca. Ja usnęłam razem z nią i terraz ogarnąć się nie mogę a musze jeszcze jakąś cukiernie fajną znaleźć co torty piecze ładne ;[

reklama
Hejka

Zuzia juz spi, ale ostatnio ciezko jej idzie, musze siedziec przy łózeczku i ja głaskac az zasnie a jak próbuje isc to wielki płacz i wstaje.

I znów umowiłam Zuzie na szczepienia a mała kataru dostała, mam nadzieje ze jutro nie bedzie miała i pojdziemy na szczepienie bo juz 2 miesiace temu powinna byc zaszczepiona.

Do góry