Hej dziewczyny!
Długo mnie tu nie było bo byczyłam sie na działce. Miałam co czytac choc bylo tego za duzo i odpusciłam
Ja mam w srode wizyte u panstwowego lekarze i troche sie martwie bo w sobote plamiłam no i oczywiscie przerażenie, płacz.... mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Chce odrazu skierowanie wziasc na prenatalne i mam nadzieje ze nie bedzie robila z tego powodu problemu.
Długo mnie tu nie było bo byczyłam sie na działce. Miałam co czytac choc bylo tego za duzo i odpusciłam
Ja mam w srode wizyte u panstwowego lekarze i troche sie martwie bo w sobote plamiłam no i oczywiscie przerażenie, płacz.... mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Chce odrazu skierowanie wziasc na prenatalne i mam nadzieje ze nie bedzie robila z tego powodu problemu.
Pa
Póki co samoloty latają więc raczej wylecę. Zajrzę do Was jak znajdę trochę czasu w Polsce.
Gratuluję i czekam na następne relacje z wizyt
Trzymam kciuki
Siedziałam na ławce dobre pół godziny, zanim mi przeszło. Okropne uczucie :-( Zadzwonili też do mnie po raz kolejny prawnicy z poradą co dalej zrobić, wygląda na to, że będziemy chyba zakładać sprawę w sądzie. Na razie jednak trzeba napisać pismo i powysyłać w kilka miejsc... Kupa roboty, a głowa pęka
I na dodatek nie dostałam jeszcze zaproszenia na usg do szpitala, więc czekam w nieświadomości kiedy nareszcie zobaczę nasz Najdroższy Skarb :-(