Witam mega

bo oczywiście awaria więc nie będę nikogo zanudzać, nocka zarwana, humor z rana nie teges - więc marudzenia cd....
Aniawa dobrze, że to już za sobą masz a jak dziś sprawa z biegunką?
Efa ale zwroć uwagę czy z tego miejsca co masz tą kropkę, też mleko leci? wiem że to boli, kapusta w tej chwili nie pomoże, co innego jakbyś miała spuchnięte i twarde. Mnie położna środowiskowa poleciła jeszcze masaż oliwką koliste ruchy w kierunku sutka a zwłaszcza tego miejsca gdzie ta grudka występuje.
Makuc spróbuj i Ty zwykłą Oliwką masować... i zmieniajcie pozycje do karmienia jak tylko możecie.
Wyspać na zapas się nie da, apropo spania to ja zwykle popołudniu ucinam sobie 45 minutową drzemkę z moją córką bo bym nie wydoliła, chyba że nie mam czasu (praca, inne obowiązki). Z tego co opisałaś jak wygladał Wasz wczorajszy dzień to tak moje wyglądają od tygodnia, tyle że ja muszę pracować a dziecko siedzi i kwili albo stęka albo wspina się po matce i słuchawki z gniazda wyciąga, myszkę zabiera albo pisze jakieś dyrdymały, weź tu ogarnij takie żywe srebro :-) także Makuc nie jesteś sama, wiem że to nie pociesza, trzymaj się !!!
Rysia po to tu też jesteśmy, żeby sobie pomarudzić :-) współczuję niewyspania.
Dziulka trzymam kciuki z dzisiejszy dzień za Ciebie i córcię i jej wizytę u niani, a zakupy z tego co piszesz udane :-)
Emiliab może po prostu jest wyspany i wypoczęty, moja ma 3 w ciągu dnia ale jedną dłuższą a dwie króciutkie.
Ala trzymam kciuki za szczepienie, oby było bezbolesne :-)
CzarodziejkaM kolejny dzień awarii już mnie dziś dobił, po prostu siedzę przed głupim kompem i ryczę, jak działał z rana to dziecko siedziało i płakało, domagało się mojej uwagi cały czas więc nici z pracy teraz jak mama ją zabrała na spacer i mam chwilę żeby pracować to nie mogę bo nic nie działa. Jestem dziś mega wku.....a i zaraz wyrzucę tego laptopa przez balkon i zadzwonie do pracy i powiem ze mi się zepsuł i nie mam na czym pracować :-/ Trzymam kciuki za dietkę !!! i gratuluję sprzedaży laktatora, mój się nie nadaje do sprzedania, wysłużony :-) zazdraszczam takiej przyjaciółki, ode mnie też ją pozdrów :-)
Silve69 fajnie, że już po chrzcinach i Adaś zniósł je lajtowo :-)
Happy widzę że wracasz do formy 3.48 woow, dzieci lubią jeździć w takich wózkach po sklepie zwłaszcza że w nich dużo kolorowych rzeczy, moja jeszcze nie jechała w ten sposób ale zawsze musi być ten pierwszy raz :-)
Może
Miniu ma dobroczynny wpływ na Twoją niunię i tak już zostanie :-)
Frogg, Cambria, Daaa gartulacje suwaczkowe 7 i 8 dla Was i Dzieciaczków :-)
A gdzie
Natolin jeszcze z łóżka nie wstała żeby się z nami przywitać?
Kroma moja tez przysypia przy butli ale staram się jej ruszać, a często poprostu obracam jej butelkę w kółko i budzi się i ssie dalej ale rzadko się jej zdarza, bo zwykle taka głodna że dopiero przy końcu jest zmęczona:-) współczuję alergii.
Margerrita współczuję, przytulam Was mocno i życzę Patryczkowi dużo zdrowia, żeby ta grypa jak szybko się pojawiła tak szybko znikła.
Jolii77 współczuję i Tobie nocki, zdrówka dziewczynkom życzę a dół trzeba zakopać, choć wiem że jak dopadnie i jest już przewkleły to bardzo ciężko.
Sarisa ja się z moją w ogóle nie dogaduję, mam wrażenie że przychodzi tu tylko z obowiązku (na 2-3 h zabiera ją na spacer) poza tymi godzinami nie przychodzą wcale, ojciec tym bardziej a mieszkają bardzo blisko. Pomijając to, moja mama uważa, że moje dziecko jest rozdziadowane więc pewnie dlatego rzadko się tu pojawia, poza tym jest jeszcze wiele uwag z jej strony pod moim i mojej córki adresem. Czasami to zleję ale czasami boli bo potrafi wbić nóż w plecy...
Mamaagusi witaj w klubie zbuntowanych marudek !!!