reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam babeczki się czwartkowo! :-)
Przedewszystkim wszystkiego naj wdniu naszego święta! :tak:
U nas ze zdrówkiem Kubusiowego coraz lepiej, tylko kaszel się przyplątał, a jutro lecimy na kontrol :tak:. Pogoda też nie najgorsza więc w sumie wszystko gra ;-). Zastanawiam się nad spacerkiem ale boje się żeby małemu nie było gorzej skoro ma kaszel...:-(.
Lenka, łobuz łobuzuje ;-). Wczoraj jak gotowałam obiad, to chysteczki nawilżone zostawiłam na łóżku <poprostu zapomniałam schować>. Zachodzę do pokoju patrzę, a on powyciągał wszystkie z opakowania i się bawi. Dopadłam go jak wycierał chusteczkami podłogę, zdąrzył już powycierać meble i pomazać telewizor :-D. Strasznie się uśmiałam, bo przecież nie będę na niego krzyczała, chciał dobrze no i troszeczkę pomóc mamusi;-).
Aguska, zdrówka dla Bartoszka i mam nadzieję, że na katarze się u niego skończy i nie rozchoruje.
Beata, dobrze, że na misje tylko chętnych zabierają i nie ma przymusu:tak:, mam ndzieję, że nigdy nie będzie przymusowych wyjazdów. Dalej trzymam kciuki dopuki nie załatwicie sobie lokum:tak:.
L.a.N.a, doczytałam się, że mała ma ząbka więc gratulasy :-)

Witajcie .:-)

Wszystkim mamusiom życzę jak największej pociechy z własnych dzieci.:tak: Samych radosnych chwil spędzonych z rodzinką, jak najmniej zmartwień i wzorowych mężów. :-)
Przyszłym mamusiom szczęśliwego i bezbolesnego porodu!
Starającym się - aby udało się za I razem! :-)

As :szok:Się dorobiłaś. :no: Wakacje z nogą w gipsie. :baffled:
L.a.N.a ale historia.:dry:
fanta20062 :-D:-D:-D Synuś wie, że dziś "Dzień Mamy", to wyręczył Cię w obowiązkach domowych. :-D
aguska2017 te pogody są bardzo zdradliwe.:tak: Lekko podwieje i przeziębienie gotowe. :dry:
L.a.N.a , lena GRATKI dla maluszków za nowe gryzadełka. :tak::-)

I mnie dziś duma rozpiera.:tak: Ledwo oczy otworzyłam a stała nade mną Julka i Kacper z bukiecikiem polnych kwiatów głośno krzycząc "kochamy cię mamo!:-D" Sami nastawili sobie budziki w telefonie i sami po cichutku wstali.:tak: Amelii nie mogli dobudzić , hihi. :-D

Kochane jakoś mało czasu mam ostatnio na wszystko.:dry:

Wczoraj byłam w Warszawie.:tak: Szwagier z siostrą nie mają prawa jazdy,a potrzebowali jechać i poprosili nas o kurs.
Byłam w Jankach, na Okęciu, pod pałacem kultury... Sobie pochodziłam z siostrą, kiedy nasze chłopy załatwiali służbowe sprawy.:-)

Po południu "dzień mamy" w szkole u Kacpra.:tak: Ale nie idę :-(, bo Kapi od poniedziałku w domu siedzi z tą anginą. :dry: Niby lepiej, ale jakoś taki osłabiony jeszcze.
Amelka łapie dżemkę , Julka lekcje odrabia a ja z Ł. wzięlam się za porządki garażowe ( w trakcie jestem :sorry2:). odgruzowaliśmy wreszcie rowery.:-)

gimpelka wielkie gratki za zębolka:-)
a ja dziewczyny juz wiem dlaczego mały ma katar bo mu wyszły dwa kolejne ząbki:-)została nam jeszcze jedna dolna 3 ale też już ją prawie widać:-)
wszystkiego naj naj kochane:-)
ja zmykam bo zaraz z moimi chłopcami ide na miasto
Justa tylko pozazdrościć pomysłu i niespodzianki twoich maluchów:-)

Beata widzialas to? o zgrozo az mam ciarki!
ŻARY: Pijana matka w ciąży wjechała do rowu. Pasażerami byli jej synowie - 26 maja 2011

fanta dobrze doczytalas mamy pierwszego kła:D

w ogole to ostatnio cos sie dni zle zaczynaja. wlasciciel byl dzis u nas powiedziec ze byl na policji wyjasniac wczorajsze zajscie i wiecie co?
policja stwierdzila ze maja siwadka ktory doniosl ze my znamy tego kolesia ktorego chca zatrzymac i ze on u nas przebywal w mieszkaniu!
paranoja jakas! nie mamy pojecia o co chdozi.
w poniedzialek komendant przyjmuje interesantow i ide to wyjasniac! bydlo wstretne juz za duzo sobie pozwala!

gimpelka gratulacje dla Twojej pociechy! piekny prezent i jak szybciutko ma zabka:)

Witam babeczki się czwartkowo! :-)
Przedewszystkim wszystkiego naj wdniu naszego święta! :tak:
U nas ze zdrówkiem Kubusiowego coraz lepiej, tylko kaszel się przyplątał, a jutro lecimy na kontrol :tak:. Pogoda też nie najgorsza więc w sumie wszystko gra ;-). Zastanawiam się nad spacerkiem ale boje się żeby małemu nie było gorzej skoro ma kaszel...:-(.
Lenka, łobuz łobuzuje ;-). Wczoraj jak gotowałam obiad, to chysteczki nawilżone zostawiłam na łóżku <poprostu zapomniałam schować>. Zachodzę do pokoju patrzę, a on powyciągał wszystkie z opakowania i się bawi. Dopadłam go jak wycierał chusteczkami podłogę, zdąrzył już powycierać meble i pomazać telewizor :-D. Strasznie się uśmiałam, bo przecież nie będę na niego krzyczała, chciał dobrze no i troszeczkę pomóc mamusi;-).
Aguska, zdrówka dla Bartoszka i mam nadzieję, że na katarze się u niego skończy i nie rozchoruje.
Beata, dobrze, że na misje tylko chętnych zabierają i nie ma przymusu:tak:, mam ndzieję, że nigdy nie będzie przymusowych wyjazdów. Dalej trzymam kciuki dopuki nie załatwicie sobie lokum:tak:.
L.a.N.a, doczytałam się, że mała ma ząbka więc gratulasy :-)
To jakbym dzisiaj widziałą Gaję dobrze ze wyciagnęła tylko pół paczki:)
Witajcie .:-)

Wszystkim mamusiom życzę jak największej pociechy z własnych dzieci.:tak: Samych radosnych chwil spędzonych z rodzinką, jak najmniej zmartwień i wzorowych mężów. :-)
Przyszłym mamusiom szczęśliwego i bezbolesnego porodu!
Starającym się - aby udało się za I razem! :-)

As :szok:Się dorobiłaś. :no: Wakacje z nogą w gipsie. :baffled:
L.a.N.a ale historia.:dry:
fanta20062 :-D:-D:-D Synuś wie, że dziś "Dzień Mamy", to wyręczył Cię w obowiązkach domowych. :-D
aguska2017 te pogody są bardzo zdradliwe.:tak: Lekko podwieje i przeziębienie gotowe. :dry:
L.a.N.a , lena GRATKI dla maluszków za nowe gryzadełka. :tak::-)

I mnie dziś duma rozpiera.:tak: Ledwo oczy otworzyłam a stała nade mną Julka i Kacper z bukiecikiem polnych kwiatów głośno krzycząc "kochamy cię mamo!:-D" Sami nastawili sobie budziki w telefonie i sami po cichutku wstali.:tak: Amelii nie mogli dobudzić , hihi. :-D

Kochane jakoś mało czasu mam ostatnio na wszystko.:dry:

Wczoraj byłam w Warszawie.:tak: Szwagier z siostrą nie mają prawa jazdy,a potrzebowali jechać i poprosili nas o kurs.
Byłam w Jankach, na Okęciu, pod pałacem kultury... Sobie pochodziłam z siostrą, kiedy nasze chłopy załatwiali służbowe sprawy.:-)

Po południu "dzień mamy" w szkole u Kacpra.:tak: Ale nie idę :-(, bo Kapi od poniedziałku w domu siedzi z tą anginą. :dry: Niby lepiej, ale jakoś taki osłabiony jeszcze.
Amelka łapie dżemkę , Julka lekcje odrabia a ja z Ł. wzięlam się za porządki garażowe ( w trakcie jestem :sorry2:). odgruzowaliśmy wreszcie rowery.:-)
Ale super Cię dzieci zaskoczyły:)
Ciekawe kiedy Gaja mi tak wyskoczy:)
Witam wszystkie mamy:]

Wczoraj nie miałam kiedy napisać, dzisiaj też mam mało czasu więc pozwólcie że potem poczytam Wasze posty, wpadam tylko żeby napisać przepis na ciasto (lenaDTR przepraszam że dopiero teraz https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...a-ciasteczka-obiady-kolacje-6559/index16.html)
I chciałam się pochwalić dwoma rzeczami, po pierwsze wczoraj i dzisiaj Wojtuś zjadł cały słoiczek z owocami i prawie cały na obiadek, a druga sprawa to prezent na dzień matki...
Więc dziś z samego rana z okazji mojego pierwszego dnia matki dostałam ... pierwszy ząbek!!!
Dziękuję za przepis;)GRATULACJA ZEBOLKA:)
JA na moim blogu dodałam nowe:)
gimpelka wielkie gratki za zębolka:-)
a ja dziewczyny juz wiem dlaczego mały ma katar bo mu wyszły dwa kolejne ząbki:-)została nam jeszcze jedna dolna 3 ale też już ją prawie widać:-)
wszystkiego naj naj kochane:-)
ja zmykam bo zaraz z moimi chłopcami ide na miasto
Justa tylko pozazdrościć pomysłu i niespodzianki twoich maluchów:-)
Aguśka dobrze ze to zeby a nie przeziebienie:)POWODZENIA na miescie;)
Beata widzialas to? o zgrozo az mam ciarki!
ŻARY: Pijana matka w ciąży wjechała do rowu. Pasażerami byli jej synowie - 26 maja 2011

fanta dobrze doczytalas mamy pierwszego kła:D

w ogole to ostatnio cos sie dni zle zaczynaja. wlasciciel byl dzis u nas powiedziec ze byl na policji wyjasniac wczorajsze zajscie i wiecie co?
policja stwierdzila ze maja siwadka ktory doniosl ze my znamy tego kolesia ktorego chca zatrzymac i ze on u nas przebywal w mieszkaniu!
paranoja jakas! nie mamy pojecia o co chdozi.
w poniedzialek komendant przyjmuje interesantow i ide to wyjasniac! bydlo wstretne juz za duzo sobie pozwala!

gimpelka gratulacje dla Twojej pociechy! piekny prezent i jak szybciutko ma zabka:)
Przegięcie z ta policja jakie buraki!!!Brak słów ja bym tego tak nie zostawiła!!

Przegięcie z ta policja jakie buraki!!!Brak słów ja bym tego tak nie zostawiła!!

nie zostawie tego tak.
jak sie okaze ze ktos naprawde tak zeznal to mam zlozyc informacje w prokuraturze o prawdopodobnym popelnieniu przestepstwa.
i na pewno to zrobie jak bedzie taka potrzeba.

Pierwsza???
Witam się porannie u nas descz;)A ja dziosiaj zaliczam fryzjera i kosmetyczke!!!
Boszzze Dydek nie żyje taka dobra koszykarka;(

Ostatnia edycja:
reklama
witam i ja:-)
U nas też deszcz chociaż narazie przestało.
Lena fanta u nas też chusteczkowe szaleństwo:-D:-D:-D bardzo muszę uważać żeby chusteczek nie zostawiać na wierzchu a ostatnio mój cwaniak dosięga do komody a tam leżały więc sobie umiejętnie je ściągnął nawet nie wiedziałam kiedy a ile było zbierania...
Widzę że dzieciaczki maja podobne zabawy:-D
L.aN.a to chyba jakiś absurd z tą policją!nie daj sobie pewnie;-)

Do góry