reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

justynka tak na 10.30-10.45 może być? super im więcej nas tym lepiej

emilka justyna
tam jest przy mosirze parking myślę, że na tym parkingu, madzienka madziara tak?

mandziula, a może wy się dacie namówić na basen

marz współczuję włascicielom:no:

misia fajnie, że popluskaliście się na baseniku, oby Natalki nic nie brało

Ostatnia edycja:
reklama
Maltanka pasuje:tak:muszę jeszcze sprawdzić jaki autobus tam jeździ

Misia podsyłam zdrówka Natalce

Marzenka straszna tragedia:-(u męża w rodzinnej wsi w niedzielę spalił sie dom z właścicielami:no:, straszne to

Mirosia już nie przesadzaj że nie możesz się pokazywać w stroju, ja tam mimo wałeczków i celulitu latam na basen:-D:-D

aaa....właśnie Karlita super pływak z Norba:tak:
i witam nową mamusię:tak:
Witam w ten upał:// Ja należę do tej grupy, która nie lubi tak wysoich temperatur. Nie umiem po prostu funkcjonować jak jest tak gorąco.
Nadrobiłam Was, ale oczywiście wszystkiego nie pamiętam, a jeszcze weny brak, flak jestem po tej duchocie, nie myślę wcale. Dołączam do piwkujących:-p Właśnie piję sobie zimną perełkę z soczkiem malinowym mniam:-p:-p

Też bym się wybrała na basen, ale normalnie nie mam stroju:// Muszę się w coś zaopatrzyć, ale szczerze, to nwet nie chcę się w nim oglądać i pokazywać:no2:

karlita Norb jak na prawdziwych wczasach hehe:-)
senio ale się musieliście wszyscy wystraszyć, całe szczęście, że nie skończyło się jakimś szyciem:no:
madziara mnie po południu też głowę ściskało, ale kawa pomogła.
atali również witam:tak:

Jutro wybywamy na wieś do rodziców, więc fajnie, bo ten upał nie będzie tak odczuwalny, Olek będzie latał po ogrodzie, cały jest w zasadzie zacieniony. Jakiś mały basen dmuchany by się przydało mu kupić. No ale jutro napewno zadowoli się też miednicą z wodą:-D

Muszę wkońcu kupić jakąś małą spacerówkę, żeby jeździć autobusem do rodziców, bo teraz auto ciągle potrzebne małżowi. Bida bez samochodu straszna... A upału w mieście po prostu nie zniosę...

misia o kurcze, a to skąd się coś przyplątało małej w taką pogodę:confused:

udanego wyjazdu:tak:
ano kto to wie...babcia i dziadek przeziębieni...basen...może klima w samochodzie a może coś innego:confused::confused:
ja też szukam fajnej i taniej spacerówki - parasolki:tak:polecicie coś?:confused:
znalazłam coś takiego MIRAT.pl Dom i wnętrze - Najlepszy i największy sklep internetowy z asortymentem do domu. U nas zawsze dostaniesz rabat. ale czy warto:confused::confused:coś o tych wózkach słyszeliście?

mandziula ja saski jak najbardziej, ewentualnie zapraszam do mnie ;-)

Emilka to nie kostium tylko body ;-) bo ja Go tam tylko na chwilkę położyłam ;-)

madziarka Norb ogólnie do wody podchodzi jak kot ... dzisiaj w kąpieli darł się jakby Go żywcem obdzierali ze skóry ... nic nie pomaga ....

misia zdrówka dla Natalci!!! co do spacerówki nie pomogę bo ja takich parasolek nie cierpię bo to się telepie na naszych chodnikach jak wózki dla lalek ;-)

mirosia
milego wypadu :-)
co do kilogramów no proszę Cię gdzie Ty masz ich za dużo ???/ :sorry:

wiecie co ...... ale jesteście z tym piwem!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
mirosia a i ja marzę o figurze sprzed ciąży z Gabi a dokładnie to o figurze sprzed ślubu heheh później mnie mąż utuczył ;-)

Na którą godzinę umawiamy się jutro na basen?

super że basenik udany...
my będziemy kolo 11;-)

niestety na dzisiejszą sesję foto nie dotarliśmy:-(o 16.30 Natalkę zbudziłam i miała 38,2 stopni gorączki:-:)-:)-(

szkoda...a przełożyliście ją na inny termin...czy w tym roku darujecie sobie??
zdróweczka dla Natalci

emilka justyna
tam jest przy mosirze parking myślę, że na tym parkingu, madzienka madziara tak?

:tak::tak:wejście jest obklejone napisem strefa H2O

maltanka my na basenik może innym razem;-);-);-) jutro uspołeczniamy się w piaskownicy:-D:-D:-D

w saskim piaskownicy brak:-:)-:)-(
ale i tak życzę udanego spacerku...

mirosia a i ja marzę o figurze sprzed ciąży z Gabi a dokładnie to o figurze sprzed ślubu heheh później mnie mąż utuczył ;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Madziarka umiesz odpisywać na smsy????:-p:-p:-p:-p

Karlita to w tym roku nie będziecie z nami jeździć do spa???:blink:i patataja??:sorry:

Marzenka straszna tragedia...z żywiołem ciężko walczyć:-:)-:)-(

U nas też dzisiaj była straż...jak wracaliśmy to przed naszą klatką ktoś zapalił coś w krzakach i P dzwonił po straż...płomień był ponad 1,5metrowy...a jaka była atrakcja jak przyjechali....cały blok w oknach:-D:-D:-Di przed klatką

zmykam i ja do łózia bo rano nie wstanę...spokojnych nocek...

reklama
Witam

Wczoraj powiedziałam mężowi, że jadę na basen to nawet zadowolony. Ale do tego okazało się, że nie złożył samochodu i zamiast iść spać to poszedł do garażu. I teraz sobie śpią z Justysią w pokoju. Nawet im drzwi zamknęłam żeby nie pobudzić :tak:

Mykam robić ciasto z truskawkami :-)

Do góry