reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
Gabiczek, wózek bardzo fajny i podoba mi się bardziej niż Tako, no i przede wszystkim sporo lżejszy;-)
Maggie, gratuluję zakupu. Ja też jestem zdecydowana na Mutsy, ale Transporter. Już się nie mogę doczekać zakupu:-)

maggie-gratuluję zakupu najważniejszy zakup masz już z głowy:-)
gabiczek-Tobie również gratuluję zakupu :-)-wózek super, bardzo ładny. Ładniejszy niż tako jak dla mnie oczywiście:tak:
Rany a ja mam mętlik w głowie jeśli chodzi o wybór wózka na dodatek znalazłam jeszcze jeden :-D i teraz nie wiem czy Espiro gtx,czy X-Lander czy może ten najnowszy mój wynalazek Bebe Confort High Treck(ten ostani ma piękny kolor brążowo-miętowy ,ale 3 kołowy:eek:) i podejżewam ,że tak będzie aż w końcu w lipcu będę się musiała na coś zdecydować :szok:Myślę ,że wózek kupię przez neta dopiero w dniu kiedy wyjdę ze szpitala po cesarce. Zamówie i przecież dostawa to kwestia dosłownie 2 dni.Wcześniej przynajmniej nie będzie mi gracił w mieszkaniu a i tak nie bardzo mam gdzie go wstawić a z młodym i tak na spacerek dopiero gdzieś po tygodniu wyjdziemy.Kupiłam fotelik więc mam w czym go przetransportować ze szpitala:tak:

Nooo dziewczyny - widzę, że wszystkie finalizujecie wózeczkowe zakupy :) Najwyższy czas ;)
Gabiczek - wózek wygląda bardzo ładnie, a przez kolor faktycznie można na niego mówić ferrari :p
Lana - tylko pamiętaj, że jak wyjdziesz z bąblem ze szpitala możesz nie mieć głowy do podejmowania takich ważnych decyzji ;) będziesz pochłonięta maluchem. Lepiej wybierz konkretny model wózeczka przed porodem. Tak mi się wydaje. Ja się boję, że będzie mi ciężko wybrać potem matkę edukacyjną a co dopiero wózek :p

Ostatnia edycja:
malamii06-na pewno wybór już będzie konkretny ,będe tylko musiała kliknąc na kup tera i to wszystko :-)
maggie-Ty mnie nie strasz :-D mam nadzieję ,że do porodu wybór już padnie na jakiś konkretny model-chyba:-D.Matko dobrze ,że mam tylko 3 opcje modeli a nie 10 dopiero byłaby dup.... blada :szok:

malamii06-na pewno wybór już będzie konkretny ,będe tylko musiała kliknąc na kup tera i to wszystko :-)
maggie-Ty mnie nie strasz :-D mam nadzieję ,że do porodu wybór już padnie na jakiś konkretny model-chyba:-D.Matko dobrze ,że mam tylko 3 opcje modeli a nie 10 dopiero byłaby dup.... blada :szok:

poczekaj chwilę. Na pewno jakiś nowy model się pojawi:-D

Po wizycie w sklepie wózkowym na żywo, chyba zacznę czytać ten wątek od nowa, taki mam kołowrotek wózkowy w głowie...ja się chyba nie zdecyduję :shocked2:

reklama
Do góry