reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Klaudix masz racje,ja do tych fotek z porodu to mam ogromny senstyment i za kazdym razem zalewam sie lzami, oczywiscie ze ze szczescia :) Porod dla mnie to cos wspanialego tym bardziej ze rodzilam tylko 20 minut :)
A cd spacerów to ja z Marika od urodzenia tez wychodze codziennie, chyba ze pada deszcz to nie. Ale w zime nie bylo dla nas przeszków bo Mariczka w gondolce, ubranku, kombinezonie pod kocykami byla taka cieplutka ze ja wyjmowalam ja w domu to mialam sie do niech taka ochote przytulic bo byla taka cieplutka :) No i sie hartuje :)
A Filipek jest przecudny :)

Ja też szalenie miło wspominam poród bo rodziłam tylko 3h i 10min.:) Ale drugiego porodu i tak się będę bała:D Bo pewnie będę dla odmiany rodzić z 20h:p:p
Ja niestety nie mam żadnych fot jak leżałam na sali porodowej i jak wyjęli mi Małą bo panowała świńska grypa i nie było rodzinnych porodów ani odwiedzin:( Ale znajoma z sali zrobiła zdjęcie komórką Martynki i mama miała pamiątkę bo jej mmska zaraz wysłałam. Wtedy leżałyśmy na korytarzu te 2h po porodzie, wtedy Mała tak wyglądała
Zdjęcia-0112.jpgZdjęcia-0108.jpg

Hej dziewczyny ale miałam do nadrabiania wszystkim dzieciaczkom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

u nas beta z 8.06 352,70 najgorsze to że zostało mi nadal ok 30 ml płynu z torbieli i nie chce się wchłonąć

w poniedziałek gin ma nadzieję zobaczyć jakąś fasoleczkę na usg i kolejna beta

Co do zdjęć z pierwszego porodu też bym chciała ale niestety podczas cesarki nie robią

Filipek jest CUDOWNY

lana to codziennie smarujesz? ja smaruje tylko jak wyjda i tylko przez ok 4 dni ale Ami po 2 schodza.
Violett ja jestem z okolic Warszawy...........;p
moje dziecko po 15 minutach spiewania zasnelo. niedlugo jade po mezulka do pracy:)

To zależy od wysokości dochodu i od czegos tam jeszcze.
Mój brat dostawał "na Mnie" nie całe 500 z miesięcznie jakoś 494 a że teraz jestem już pełnoletnia i że kontynuuje naukę(była w rodzinie zastepczej ponad 10 lat, wczesniej babcia sie mna opiakowała) to nadal dostaje te pieniądze.

czesc dziewczynki przeczytalam zaleglosci,nadal leze ale o wiele lepiej sie czuje w..
Malwina i jak tam u meza ??lepiej sie czuje??
Klaudix po woli ina uczysz sie czy maly sie budzi czy tylko marudzi przez sen a focie prze sliczne:)
Liza wszystkiego najlepszego dla meza z okazji urodzinek:-)
Violett dziekuje za pocieszenie mam nadzieje ze wytrwam
Jagmar szkoda ze zupka skasowala swoj profil:(
Vegass sliczna ta twoja coreczka kiedys nie bedzie mogla sie opedzic od adoratorow:-)
Kornelinka miejmy nadzieje ze podczas usg lekarz zobaczy fasolke trzymam za to kciuki
Lana poniewaz teraz jestem u kuzynki w toruniu( a pozatym pisalal juz kiedys o tym ) mieszkanie chce wynajac w bydg bo tu mam prace i wgl ale jak na razie leze w toruniu

reklama
Witam sie z rana:)
Male odetchnienie od tych upalów mamy ;)

niunia dziekuje w imieniu męża ;-)
Dobrze ze sie lepiej czujesz:)

Ostatnia edycja:
Do góry