reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam!

Na początku chciałam złożyć życzenia dla świętujących dzisiaj dzieciaczków i ich mamusiek!

dobranocka współczuje pechowego dnia! Jak dobrze, że Justysi nic się nie stało! Ale co nerwy straciłaś to Twoje! :-(
Doris współczuje tego co się dzieje w twoim związku. Z tego co widzę jesteś piękną kobietą i nie pozwól by ktokolwiek mówił inaczej! A jak nie to nastrasz Dziulką - swoją drogą uwielbiam czytać Twoje posty, od razu humor mi się poprawia :-D
Kasis zazdroszczę Chorwacji, cieplutkiego morza i ciągle pięknej pogody!
My w tym roku niestety nigdzie nie jedziemy, jednak za rok odwiedzamy siostrę w GB i ciocię w niemczech :tak: ale póki co zostały nam wakacje na działeczce i wypady nad jeziorka! ;-)

A my dzisiaj cały dzionek spędziłyśmy na dworze! Do domku zachodziłyśmy tylko na zmiane pampka i jedzonko! Julka po kąpieli padła zmęczona przy butli! Muszę się pochwalić, że od 2 dni robie jej jedzonko i o dziwo mojemu niejadkowi smakuje :tak: może nie je oszałamiających ilości ale je! i otwiera wreszcie buziolka!:szok: I jeszcze dzisiaj był jej debiut!!!! Spróbowała arbuza! Wiem, że to będzie jej najlepszejszy owoc na świecie :-D:-) soczek po bródce jej spływał tak ssała :rofl2:
Małżyk jeszcze w pracy, a ja wkońcu odpoczywam!
mamaagusi nie smutaj się! Wygnaj doła precz! Swoją drogą moja też dzisiaj trochę marudna! Na placu zabaw urządziła mi sceny i było mi wstyd:-D:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Kasis- ja też zazdroszczę Ci Chorwacji, byłam tam kiedyś dwa razy. Zresztą mój tata na kopalni jest prezesem dodatkowo takiego związku który organizuje różne wycieczki pracowników i właśnie ostatnio był z kolegami rozłożyć campingi tam. :)
mamaagusi- co się dzieje, że masz doła?
doris- powodzenia w rozmowie z J. A jak będzie zapatrywała się teściowa na opiekę nad Doriankiem jeśli stwierdzisz że z J. nie ma sensu żyć?
frogg- przytulam, oby Ci klienci się naprawili.
makuc- jak wyglądają te Twoje zajęcia on-line?
dobranocka- oby jutrzejszy dzień nie był już taki pechowy dla Was!

U mnie ok, tzn, z A. jest wszystko spoko. Stara się, za to ja jestem głupia, nawet wam nie mówię bo nie dziwię się jakbyście mnie zjechały, mam dosyć tego, że mam tak popitolone w głowie:(
dobranocka - matko, strachu się najadłaś!
pisz byle szybko:)
Powiem wam szczerze że z każdym dniem tracę zapał do pracy. Mamy parcie na wszystko a mi jak na złość wszystko się sypie i co raz gorzej widzę to wszystko. ehhhhhhhhh

przyjezdzaj do Lyonu obie firme rozkrecimy jakas bo ja mam to samo i jak nie zmienie roboty to sie pochoruje chyba!!!! wole byc sprzataczka niz jezdzic tyle km i wkurzac sie na cudowne kolezanki. puki co na jutro cv napisane mam.

a tak to ja tez mialam spotkanie i to jakie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z IDUCHA na telefonie przegadalysmy 36 minut:)) przy okazji nasze lobuziary o jednakowej porze zaczely nam marudzic i co?? dupa z gadki!!! musialam isc kapac kluska.

jutro dzien ciezki-rano do zatrudnienia i potem poskladac cv i potem na 14h do szpitala z Leandrem na rtg bioderek. a potem od srody orka.... masakra...

ani o męża ani o teściową. chodzi poprostu o mnie. nie chcę zebyście mnie pocieszały bo niestety jest jak jest. człowiek sobie czasem uswiadomi pewne rzeczy i potem ma doła. poczytam was trochę to przynajmniej moze mi się humor poprawi

Moje dziecko siedzi właśnie w ręce z zimnym gryzakiem i go mamla w buzi zamiast spać.
Ostatnio brak mi cierpliwości do wszystkiego, a najbardziej do wieczornego usypiania maluszka :(

reklama
A moja śpi już od 19 tylko co jakiś czas popłakuje przez sen! Dziwne! Raczej jej się to nie zdarza :-( bidulka moja mała, może zębolki idą! Byłam u niej posmarować jej dziąsełka! Tak słodko śpi z miną kaczuszki:blink: uwielbiam patrzeć na nią jak śpi!

Do góry