Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
brrr...nie wyobrażąm sobie żeby ktoś tam miał teraz wyciągać mi te szwyChyba bym umarła. Już wolę szycie na żywca po porodzie.
oj ja też nie,pewnie teraz znowu się umęczęa czemu gin ci wypisuje becikowe?to cchyba mops..czy chodzi o to zaswiadczenie?Aestima dzięki! Jakoś wyobrażałam sobie, że to musi koszmarnie bolećIdę w piątek do gina to zobaczymy co mi powie, może też wyciągnie te szwy. No i wypisze becikowe!
cuuudoo...nie moge sie doczekać kiedy wreszcie moja myszka bedzie wygladać jak cżłowiek a nie jak mielonka turystyczna... misia właśnie poczytałam coś takiego:
Balsam Szostakowskiego nie powinien być stosowany u dzieci, kobiet w ciąży i matek karmiących.
Ja po cesarce też mam problemy, bez czopków się nie da.głupie pytanie ale... jak wam idzie robienie kupki? DLa mnie to jakaś masakraWłaśnie wysłałam M. do sklepu po czopki glicerynowe, bo umieram. Mam straszne zatwardzenie, jak siadam na toalecie to mam wrażenie, że mi zaraz wszystkie szwy popekają
Rany, nie wytrzymam tego...