reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

gaja a powiedz ile Wikuś waży??

Future moja pierwszą przeszła źle to liczę że choć drugą przejdzie dobrze :p

reklama
ale wam zazdroszczę...mi już sił brak...w wózku źle, w foteliku źle... :/ każdy spacer krążę blisko domu żeby w razie czego szybko "uciekać" z powrotem, bo tak płacze że aż się zanosi...

Kasileum powiedz kupiłaś maść dla Aluni na dziąsła? Ja kupiłam Bobodent i powiem szczerze że jest kiepski, czytałam że Dentinox jest o wiele lepszy i zawiera jakąś substancję znieczulającą...podobno skuteczniejszy, kazałam kupić mężowi, zobaczymy. Zresztą zapytam w poniedziałek lekarki, czy to aby na pewno zęby (bo wcześnie bardzo) objawy jak na zęby: ślinienie, pchanie rączek do środka, rozdrażnienie a jak jej smaruje to by mi palca odgryźć chciała...

Kasileum
a ty dopajałaś Alę herbatką z butelki na spacerkach? (jak była w wieku Lenki?) nie wszędzie są ławki, a jak ją karmię gdzieś w parku, to powiem szczerze że się denerwuję a ona to czuje i całe to karmienie jest do kitu...bo się pręży nie chce ssać...itd.

Kozlowska Beata z pod 8 (kolo punktu szczepien) :-) Tez swoja bardzo lubie, jeszcze nigdy mnie nie odprawila z "kwitkiem" gdy wtrynialam sie poza kolejke, bez zapisu, zawsze przyjela, bardzo mila zawsze i cierpliwa do mojego Frucia ktory nie zawsze da sie poskromic ;-) Teraz mojego bede chciala do niej przepisac jak wroci rodzinna, bo teraz 2 tyg nie ma duzo lekarzy bo szkolenia jakies maja. Puki co pare dni temu zapisalam go do Budrys Beczko czy jakos tak, ponoc wredna ale z innej przychodni go przepisywalam, wiec dobra i ta na poczatek. Dwa razy do roku mozna zmieniac rodzinnego, wiec spoko ;-) Jak nasza Kozlowska wroci ze szkolen to ide spytac czy meza tez zechce leczyc ;-) W tedy bedziemy cala rodzinka u niej. Moi rodzice tez do niej naleza i brat :tak:

edit:
a jej mezus leczy nasza Future ;p

Cześć Kochane!
Dawno mnie nie było... czytam codziennie, ale Mała jest teraz tak absorbująca, że nie mam jak pisać. Nawet teraz piszę jedną ręką, a Ala piętą w touchpada ciągle uderza :) Mówię wam jaka jest szalona! obraca się z pleców na brzuch i odwrotnie podnosi głowę z barkami do siadania i nie ma mowy o leżeniu!! Ciągle się śmieje albo pluje i robi brrrr....No i nowość!! ssie smoka!!!co jest dla mnie dużym ułatwieniem :)
Aga dzięki smoczkowi i temu, że umie sobie utrzymać gryzaka i poszorować po dziąsełkach nie potrzebowałam nic dodatkowego na dziąsła (jak na razie). Wcale nie wykluczone, że Lence idą ząbki. Łukaszowi wyrosły w 3 miesiącu.
A Ali nie dopajałam, próbowałam, ale po prostu nie tolerowała butelki, więc zawsze cycuś szedł w ruch...
A czym się stresujesz? ja tam powiem Ci mam w nosie wszystkich w koło! Jak im przeszkadza to niech nie patrzą, dla mnie Ala jest najważniejsza!

Larvunia a Tobie taniej będzie kupić wit. D na receptę, jest jej o wiele więcej i jest mega tania!

Gaja co Ty powiesz? Wiktorek taki olbrzymek :) ja wczoraj poszłam do lumpka i powybierałam dla Ali parę ciuszków właśnie w rozm. 6-9m-cy ale ona zaraz kończy 5 :) no to niezły kawaler rośnie :)

A ja bardzo chciałam jechać na wakacje w góry...no i jedziemy...nad morze :)) i to już w niedzielę, na tydz. do Świnoujścia :)
Aga a Ty rzeczywiście masz kłopot...a może Lenka ma chorobę lokomocyjną?? po prostu może źle się czuje..

Aaaa...kupiłam zwykłą spacerówkę :) jest lekka, składa się jak parasolka i jest caaałłla czerwona :) jestem bardzo zadowolona i Ala też bo bardzo lubi w niej zasypiać :)

Całe mnóstwo buziaków dla Was i dla Waszych maleństw!! :**

edit:
Future do Ryszarda Kozłowskiego chodzisz?? Ja u niego się odczulam :)

Ostatnia edycja:
ale fajnie się czyta jak Wasze maluszki rosną, jak ja będę się martwic ząbkowaniem mego dzieciaczka to Wy znowu będziecie biegać za swoimi pociechami:)

reklama
Kasileum kochna ty mi pisz szybko co zrobiłaś że Ala ssa Smoka... :) i powiedz jakiej firmy macie monia? b. prosimy! buziaki!!!

Do góry