reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
hej.
my juz zaliczylismy jeden wakacyjny wyjazd z mala. do wielkopolski na weekend. zamierzamy jeszcze do francji na 10 dni do przyjaciol, nad morze na weekend. i pod koniec sierpnia na tropical island.
my juz zaliczylismy jeden wakacyjny wyjazd z mala. do wielkopolski na weekend. zamierzamy jeszcze do francji na 10 dni do przyjaciol, nad morze na weekend. i pod koniec sierpnia na tropical island.
aga_80
Fanka BB :)
ale wam zazdroszczę...mi już sił brak...w wózku źle, w foteliku źle... :/ każdy spacer krążę blisko domu żeby w razie czego szybko "uciekać" z powrotem, bo tak płacze że aż się zanosi...
Kasileum powiedz kupiłaś maść dla Aluni na dziąsła? Ja kupiłam Bobodent i powiem szczerze że jest kiepski, czytałam że Dentinox jest o wiele lepszy i zawiera jakąś substancję znieczulającą...podobno skuteczniejszy, kazałam kupić mężowi, zobaczymy. Zresztą zapytam w poniedziałek lekarki, czy to aby na pewno zęby (bo wcześnie bardzo) objawy jak na zęby: ślinienie, pchanie rączek do środka, rozdrażnienie a jak jej smaruje to by mi palca odgryźć chciała...
Kasileum a ty dopajałaś Alę herbatką z butelki na spacerkach? (jak była w wieku Lenki?) nie wszędzie są ławki, a jak ją karmię gdzieś w parku, to powiem szczerze że się denerwuję a ona to czuje i całe to karmienie jest do kitu...bo się pręży nie chce ssać...itd.
Kasileum powiedz kupiłaś maść dla Aluni na dziąsła? Ja kupiłam Bobodent i powiem szczerze że jest kiepski, czytałam że Dentinox jest o wiele lepszy i zawiera jakąś substancję znieczulającą...podobno skuteczniejszy, kazałam kupić mężowi, zobaczymy. Zresztą zapytam w poniedziałek lekarki, czy to aby na pewno zęby (bo wcześnie bardzo) objawy jak na zęby: ślinienie, pchanie rączek do środka, rozdrażnienie a jak jej smaruje to by mi palca odgryźć chciała...
Kasileum a ty dopajałaś Alę herbatką z butelki na spacerkach? (jak była w wieku Lenki?) nie wszędzie są ławki, a jak ją karmię gdzieś w parku, to powiem szczerze że się denerwuję a ona to czuje i całe to karmienie jest do kitu...bo się pręży nie chce ssać...itd.
aga_80
gdybysmy kase mieli to tez bysmy pewnie w tym roku nad morze pojechali.... no zobaczymy;-)
aga moze sie spotkamy ;-)
a powiedz kochana kto jest waszym rodzinnym lekarzem? nasza Kurczewska bardzo fajna babka..
Kozlowska Beata z pod 8 (kolo punktu szczepien) :-) Tez swoja bardzo lubie, jeszcze nigdy mnie nie odprawila z "kwitkiem" gdy wtrynialam sie poza kolejke, bez zapisu, zawsze przyjela, bardzo mila zawsze i cierpliwa do mojego Frucia ktory nie zawsze da sie poskromic ;-) Teraz mojego bede chciala do niej przepisac jak wroci rodzinna, bo teraz 2 tyg nie ma duzo lekarzy bo szkolenia jakies maja. Puki co pare dni temu zapisalam go do Budrys Beczko czy jakos tak, ponoc wredna ale z innej przychodni go przepisywalam, wiec dobra i ta na poczatek. Dwa razy do roku mozna zmieniac rodzinnego, wiec spoko ;-) Jak nasza Kozlowska wroci ze szkolen to ide spytac czy meza tez zechce leczyc ;-) W tedy bedziemy cala rodzinka u niej. Moi rodzice tez do niej naleza i brat 
edit:
a jej mezus leczy nasza Future ;p

edit:
a jej mezus leczy nasza Future ;p
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
bo mój koziołek jast kochany. i Helenke mi przeprowadził przez 9 miesięcy z astmą i Hesia jak ta lala taka babka.
Kasiulem
Cześć Kochane!
Dawno mnie nie było... czytam codziennie, ale Mała jest teraz tak absorbująca, że nie mam jak pisać. Nawet teraz piszę jedną ręką, a Ala piętą w touchpada ciągle uderza
Mówię wam jaka jest szalona! obraca się z pleców na brzuch i odwrotnie podnosi głowę z barkami do siadania i nie ma mowy o leżeniu!! Ciągle się śmieje albo pluje i robi brrrr....No i nowość!! ssie smoka!!!co jest dla mnie dużym ułatwieniem 
Aga dzięki smoczkowi i temu, że umie sobie utrzymać gryzaka i poszorować po dziąsełkach nie potrzebowałam nic dodatkowego na dziąsła (jak na razie). Wcale nie wykluczone, że Lence idą ząbki. Łukaszowi wyrosły w 3 miesiącu.
A Ali nie dopajałam, próbowałam, ale po prostu nie tolerowała butelki, więc zawsze cycuś szedł w ruch...
A czym się stresujesz? ja tam powiem Ci mam w nosie wszystkich w koło! Jak im przeszkadza to niech nie patrzą, dla mnie Ala jest najważniejsza!
Larvunia a Tobie taniej będzie kupić wit. D na receptę, jest jej o wiele więcej i jest mega tania!
Gaja co Ty powiesz? Wiktorek taki olbrzymek
ja wczoraj poszłam do lumpka i powybierałam dla Ali parę ciuszków właśnie w rozm. 6-9m-cy ale ona zaraz kończy 5
no to niezły kawaler rośnie 
A ja bardzo chciałam jechać na wakacje w góry...no i jedziemy...nad morze
) i to już w niedzielę, na tydz. do Świnoujścia 
Aga a Ty rzeczywiście masz kłopot...a może Lenka ma chorobę lokomocyjną?? po prostu może źle się czuje..
Aaaa...kupiłam zwykłą spacerówkę
jest lekka, składa się jak parasolka i jest caaałłla czerwona
jestem bardzo zadowolona i Ala też bo bardzo lubi w niej zasypiać 
Całe mnóstwo buziaków dla Was i dla Waszych maleństw!! :**
edit:
Future do Ryszarda Kozłowskiego chodzisz?? Ja u niego się odczulam
Dawno mnie nie było... czytam codziennie, ale Mała jest teraz tak absorbująca, że nie mam jak pisać. Nawet teraz piszę jedną ręką, a Ala piętą w touchpada ciągle uderza
Aga dzięki smoczkowi i temu, że umie sobie utrzymać gryzaka i poszorować po dziąsełkach nie potrzebowałam nic dodatkowego na dziąsła (jak na razie). Wcale nie wykluczone, że Lence idą ząbki. Łukaszowi wyrosły w 3 miesiącu.
A Ali nie dopajałam, próbowałam, ale po prostu nie tolerowała butelki, więc zawsze cycuś szedł w ruch...
A czym się stresujesz? ja tam powiem Ci mam w nosie wszystkich w koło! Jak im przeszkadza to niech nie patrzą, dla mnie Ala jest najważniejsza!
Larvunia a Tobie taniej będzie kupić wit. D na receptę, jest jej o wiele więcej i jest mega tania!
Gaja co Ty powiesz? Wiktorek taki olbrzymek
A ja bardzo chciałam jechać na wakacje w góry...no i jedziemy...nad morze
Aga a Ty rzeczywiście masz kłopot...a może Lenka ma chorobę lokomocyjną?? po prostu może źle się czuje..
Aaaa...kupiłam zwykłą spacerówkę
Całe mnóstwo buziaków dla Was i dla Waszych maleństw!! :**
edit:
Future do Ryszarda Kozłowskiego chodzisz?? Ja u niego się odczulam
Ostatnia edycja:
reklama