reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

obraz1053.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

robię to pierwszy i ostatni raz!!!!! co by niektóre dały już spokój:-)

zdjęcie z komórki więc jakość jak widać!

reklama
Gabiczek- elegancka mamusia:D a jakie słodkie mieszkanko:D
Maggie- a ciebie to lać i słuchać czy żyjesz- jesteś mega zgrabna i brzunio śliczny no i jak dobrze widzę pazur na stópkach zrobiony:D NICE- a szerokie nie zakrywa tylko powiększa krągłości:)

Maggie- a ciebie to lać i słuchać czy żyjesz- jesteś mega zgrabna i brzunio śliczny no i jak dobrze widzę pazur na stópkach zrobiony:D NICE- a szerokie nie zakrywa tylko powiększa krągłości:)

a co ty taka agresywna jesteś? kobietę w ciąży chcesz bić??? Pazur jeszcze własnoręcznie wymalowany więc mogę być z siebie dumna:-)

bo ja to do takich agresywnych należę. Nikt jakoś nie zauważa tych naszych ciąż to co ja się będę krępować i ograniczać;-)Też maluję jeszcze sama-na razie mam zapas ruchu więc liczę, że do końca będę dała radę. Grunt to mieć sposób.

Maggie ale Ty jesteś guuupia hahahahahah zdjecie niewyraźne, brzuch w jakimś lużnym worze ukryty.. chude nóżki jak u sarenki (a ktoś narzekał na wagę hmmmm) i myśli, że takie zdjęcie walnie se na odczepnego i jej odpuszczą hahahaha niedoczekanie !

reklama
Do góry