reklama
danao84
Fanka BB :)
No i właśnie dlatego my mamy już imiona ustalone. Mąż zaakceptował moje wybory. Podobają mu się. Tak więc nie powinno być takich problemów:-) Z drugiej strony to i dobrze, że się nie nazywam Dorota. Moja bratowa ma tak na imię. To by dopiero był cyrk:-) Teraz przynajmniej mam inne nazwisko:-)
livastrid
2010 & 2012
dana tata postawil na swoim
maron 3 miesiac rozpoczynasz;-) rowno rok temu rozpoczynalam 30 tydzien

dana tata postawil na swoim
przeciez tak napisalam

anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Cześć mamuśki,
siedzę marznę , nic ciekawego się nie dzieje. A wy tu widzę o imionach dyskutujecie:-)
Mnie się podoba Kornelia, niestety już zajęte, może Kornel dla chłopca - ale nie wymyśliłam jak można jeszcze mówić oprócz Kornel, uwielbiam imię Patryk - mój mąż trochę kręci nosem , ale jak powiedziałam że "sprzedałam" to imię koleżance obraził się bo on jeszcze nie powiedział że nie

Dla dziewczynki totalnie i zupełnie nie mam pojęcia.
Jutro wybywamy do teściów, bardzo się cieszę bo jedzenie się skończyło

siedzę marznę , nic ciekawego się nie dzieje. A wy tu widzę o imionach dyskutujecie:-)
Mnie się podoba Kornelia, niestety już zajęte, może Kornel dla chłopca - ale nie wymyśliłam jak można jeszcze mówić oprócz Kornel, uwielbiam imię Patryk - mój mąż trochę kręci nosem , ale jak powiedziałam że "sprzedałam" to imię koleżance obraził się bo on jeszcze nie powiedział że nie

Dla dziewczynki totalnie i zupełnie nie mam pojęcia.
Jutro wybywamy do teściów, bardzo się cieszę bo jedzenie się skończyło

livastrid
2010 & 2012
anastazja chcesz pozrec tesciow???
maron wiem, ze napisalas, mi chodzilo o to, ze akurat rok temu brakowalo mi jeszcze 10 tygodni

maron wiem, ze napisalas, mi chodzilo o to, ze akurat rok temu brakowalo mi jeszcze 10 tygodni
danao84
Anastazja tez nie wiem, może Nelek? Głupio trochę brzmi, ale nic innego mi do głowy nie przychodzi

anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
anastazja chcesz pozrec tesciow???

teściowa kocha gotować , także ona od wczoraj już w kuchni przygotowuje się do naszego przyjazdu, a Ja kocham jak ktoś coś gotuje - choć czasami mam napady chęci gotowania

Dana - mąż wymyślił - KORNISZON!!!!!!!!
reklama
danao84
Korniszon heh dobre
Widzisz, to trzeba było do mnie wczoraj przyjechać

Widzisz, to trzeba było do mnie wczoraj przyjechać

Podziel się: