reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

livastrid juz myslalam ,ze nas opuscilas:-p,jak sie czujesz ?????
bunny ja nie wiem czy wypada tak z samego rana z tymi zbreznymi tematami:zawstydzona/y:Ja zaczelam brac kwas ,ale dostalam grzybicy :zawstydzona/y:i nie wiem od czego,wiec przestalam brac,podleczyla to zalozylam stringi i znowu zaczelo mnie swedziec.Juz nie wiem moze to od plynu do plukania:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
ja biore kwas foliowy od maja - teraz to juz bedzie 2 miesiace jak biore codzinnie jedna tableteczke
wiem ze moge ale to juz nie beda te emocje wolalabym abysmy zrobili to razem :)

moj m sie cieszyl jak sam robil test, K&M emocje to moj mial jak wrocil z roboty i zobaczyl pakunek :)

juliana to ty ubierz normalne gacie a nie stringi, moze proszek do prania masz inny?
u mnie dobrze, bylam wczoraj u fotografa i jestem zadowolona

ja bralam kwas, ale na szczescie juz patrzec na niego nie musze. Teraz tran plus magnez.

moj m sie cieszyl jak sam robil test, K&M emocje to moj mial jak wrocil z roboty i zobaczyl pakunek :)

juliana to ty ubierz normalne gacie a nie stringi, moze proszek do prania masz inny?
u mnie dobrze, bylam wczoraj u fotografa i jestem zadowolona

ja bralam kwas, ale na szczescie juz patrzec na niego nie musze. Teraz tran plus magnez.
No juz mam normalne gacie ,plyn do plukania tkanin zmienilam i moze to mnie podraznia.......boszzzeeee jaka delikatna ta moja Pani (tylko na nia dmuchac i gacie bawelniane :-D

hihi ;) ja kiedys nosilam non stop stringi, ale przez moje problemy z bolem pecherza zaczelam nosic cale majtki szczegolnie zima, i teraz juz mi tak zostalo co nie czieszy mojego pana.. bo on lubi czarna bielizne... i to wlasnei stringi

ojjj ja nosilam stringi jak bylam szalona nastolatka :-D teraz nie nosze, jakos malo higieniczne mi sie wydaja :baffled:

reklama
ja jak mloda pupa bylam to nosilam, teraz jakos wole inne majty,
na przebierania nie mam checi, jestem zbyt leniwa, poza tym szkoda mi na to czasu wole od razu przejsc do rzeczy, pewnie malzowi troche smutno, bo wszystko co mi kupuje w komodzie laduje, no, ale, chyba sie przyzwyczail

jako, ze u fotografa wczoraj bylam to moge napisac, ze robaczek ma 5,9 cm, wg usg starsze o 3 dni:szok: /kiedy ja te dziecko zrobilam? juz sama nie wiem:-D/ czyli wg usg termin na 9 stycznia.
Machalo parzydelkami w kazda strone i jeszcze ku mojemu smutkowi jezyk mi pokazalo! co za niedobre dziecko:baffled: wazne, ze nerki, zoladek, nosek, karczek, wody i lozysko ok.

Do góry