reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Dobry Wy leniwce :-)
Coś mi sie wydaje ze w przyszyłym tygodniu wiele z nas bedzie testowało.
Miałam dzis iść po receptę i testy ale dzis jest tak brzydko ze nie zdecyduje sie na 2 km spacer z Patrykiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)

Ja tylko na chwilke :( Szykuje sie na Rade Ped.. a do tego jeszcze Igor marudny....

Kwiatuszek- wróc szybko do nas z dobrymi wieściami :)

Miłego dnia

Jak tu cicho:szok:,gdzie jestescie ????wracac szybko jeszcze weekend sie nie zaczal!!!!!!!!:wściekła/y:Pogoda fatalna ,zimno jak cholera:-(
kwiatuszku nie podlamuje sie ,wyluzuj troche ,przestan o tym myslec i na pewno szybciutko tu do nas wrocisz z dobrymi wiadomosciami a my wszystkie bedziemy goraco trzymaly kciuki za ciebie(tak jak za kazda z nas)&&&&&&&&&&&&&&&&&CZEKAMY !!!!!:tak:
K&M poczekaj moze troche,zeby test cie nie oszukal
Bunny chyba bedziemy dzisiaj same urzedowaly na forum:-D

pewnie macie racje.. po co sie nakrecac na pusto? ale w czwartek będzie juz cos wiadc? bo M. wyjezdza w piatek i wraca dopiero w nd a chcialabym aby on tez byl przy robieniu testu, a jak on pojedzie to nie ma sily ktora by mnie powtrzymala przed zrobieniem testu :) i zaczekaniem na jego powrot no chyba ze przyjdzie @ po drodze

reklama
Ej staraczki wy juz bierzecie jakieś witaminy czy kwas?

Lelek jak tam Miłoszek? Byłaś na plotach ?

Lazurowe gdzie to zdjęcie?

Juliana pod powiedz jakiś zberezny temat to zaraz wszystkie będą pisać :-):-):-)

Do góry