reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

truskawcia u mnie przygotowania do staranek dentysta itp.dopiero zaczniemy od nastepnego cyklu.Ja juz po owulce i tez mnie kluje a poza tym kluje mnie w piersiach ,bo mam torbiele wiec siedze i naslu****e:-D.
rozczochrana pieknie spiewasz ,az mnie ciary po calym ciele przeszly jak uslyszalam.....cud,miod ,malina:tak::tak:nie marnuj takiego talentu kobieto ,zglos sie do X FACTOR w WLK. BRYT.:tak::tak::tak:

Dziewczyny mam racje ????????????????????????:crazy:

reklama
Rozczochrana posłuchałam Twoich przeróbek i jestem pod wrazeniem. Bez zbędnego miałczenie , wyciągania itp. Fonetyka na wysokim poziomie!!! nie pomyślałabym, , że aparat miałaś na zębach.

Bunny- aaa o takiej zmorze, to też słyszałam, właśnie od mojej rodzinki :-) podobno kiedyś mojego wujka dusiła (bo właśnie dusi w nocy, i ma się wrażenie, że się krzyczy ale tego nikt nie słyszy, tak przynajmniej mój wuja miał) ale jemu pomogło zjedzenia chleba w wiejskim wychodku- takiej osoby się zmora brzydzi i odchodzi :-p bo to było jakieś 30 lat temu :-)
O tym wosku też słyszałam :-) faktycznie teraz już się o takich rzeczach nie słyszy, ale myślę, że do teraz zostało, że w wózku czy łóżeczku z małym dzieckiem wiesza się bozię z czerwoną kokardką, bo czerwone podobnież chroni przed zauroczeniem (czy przeurpczeniem-nie wiem jak to się mówi :-) ) dziecka :-)

Rozczochrana- jeeej nawet nie wiesz jak bym chciała :-D trzymaj więc &&&& a ja na razie nie dziękuję :-D

Juliana- aaaa to już wszystko wiem :-D trzymam &&&& na pewno Wam się uda :-D
Eeejj a ja nie słyszałam jak Rozczochrana śpiewa :-( gdzie można posłuchać? :-D

Ostatnia edycja:
Dziekuje wam kochane dziewczynki za to ze jestescie za fluidki i wsparcie ale postanowilam odejsc na jakis czas z forum poprostu musze zluzowac bo juz szaleje.Dzis mam 23dc i jeszcze 2dni lutki ale juz widze oznaki @.chcialabym wrocic do was dopiero z dobrymi wiadomosciami ale nie wiem zobaczymy ile wytrzymam.Wiec jeszcze raz dziekuje za wszystko buziaki dla was
Duzo fasolek i szczesliwych rozwiazan

Truskawcia dokładnie o to chodzi. Maja mame nawiedzała z 8 lat temu i od tego czasu codziennie szczotka jest stawiana w drzwiach . A co do tego czerwonego to ja miałam czerwony wozek dla patryka i był taki okres ze jak wracałam ze spaceru to musiałam przelewać wosk. Bo tak sie darł.

Ale pusto.
Coś mi sie wydaje ze znowu w tym cyklu sie nie udało . Cycki juz mi spuchły i nie mieszcza sie w staniku a to pierwszy zwiastun @ i do tego zero śluzu. Dzis jest 22 dc
Jeśli moje przypuszczenia sie sprawdza to idę do gin. moze coś zaradzi

Ostatnia edycja:
reklama
no cóż... cisza...

życzę wszystkim spokojnej nocy :) JESZCZE TYLKO JUTRO I WOLNE!

im szybciej się położę spac tym szybciej będzie jutro im szybciej będzie jutro tym szybciej pójde do pracy im szybciej pójde do pracy tym szybciej ją skończę im szybciej skończe prace tym szybciej będzie WEEKEND :-D

Do góry