reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hej!
A miała być ładna, słoneczna pogoda dzisiaj i co? Na burzę się zbiera. Kieddy wreszcie ta pogoda będzie normalna? Takie ładne, letnie dni to na palcach jednej ręki można policzyć.
Lelek oby przeczucie Cię nie myliło:-D

dobry

Lelek zdrówka dal synka!!! ale żeś se po tym kempingiem pofiglowała jak nic 2 dzieć będzie. a nie ma kto z Miłoszkiem zostać żebyś chociaż 2 godziny na to spotkanie wyszła?

Aldo to zaprzęgaj męża do roboty wcześniej bo sierpień to miesiąc lwów a z 2 w domu to zwariować można. oni potwornie uparte i upierdliwe są a przynajmniej moi bracia :-D

Rozczochraniec :szok: ty to idola startuj a wygrasz!
sorki że pytam ale co za zabobon dał Wam się trochę we znaki?

Lazurak do roboty do roboty :) jeszcze trochę i Twoja dzidzia będzie z Tobą :)))

Trina i żeby ten banan nie schodził Ci z buzi przez cała ciążę

Maja ciesz się że uciekłaś o takiej zarazy.Znając ten typ to na pewno Cie obsmarował że jej synka nie chciałaś. gdyby mój Piotrek był taki jak jego mamusia to też bym go kopła w d*pe. na szczęście on darzy swoja mamę takimi uczuciami jak ja!!! a wesele nie ważne na ile osób ważne żeby te osoby umiały się bawić u nas było mało osób ale za to takie że bawiliśmy się do 7 rano .

Ostatnie wesele na jakim miałam być było w dzień przyjścia na świat Patryka. Cała rodzina Piotrka się bawiła a ja no cóż się męczyłam :) ale za zdrówko młodego całe wesele wypiło.
a na tydzień przed jego urodzeniem umarła moja babcia i też bo zabobony na pogrzeb nie pozwolili przyjść do dziś sobie tego nie mogę wybaczyć, że nie pożegnałam się z nią tak jak trzeba.

lecę ogarnąć trochę mieszkanie bo zaraz bratowa przywiezie mi małego 6 miesięcznego berbecia do pilnowania a z moją chrześniaczka pojedzie sobie na zakupy.

Ostatnia edycja:
Czesc babeczki ;-)

Dzisiaj juz sie troche lepiej czuje. Wczoraj po 2 lampkach wina padlam :tak: rozczochrana nie, nie lezalam pod stolem :-D Wlasnie jestem po zabiegu farbowania wloskow. Pozniej jeszcze musze jechac na miasto wydrukowac bilet na poniedzialek do POLSKI :tak: Wczoraj dostalam od Borysa oczywiscie zloty pierscionek (oddalam do zmniejszenia, bo za duzy byl) :-D i extra kiecke :tak: Jak zrobie sobie w niej fote to wam pokaze, bardzo mi sie podoba :tak: Cos czytalam, ze z Lelka Miloszkiem znow zle, jakis wirus chyba i spotkanie ze znajomymi odwolane, tak? Hmm... Ale was rozbieraja te chorobska Lelcia :no: Oby szybko malemu przeszlo. Aaa, jeszcze mi utkwila szalona rozczochrana ze chce razem ze mna zajsc w ciaze :-) Kochana, nie gadaj glupot, marcowka bedziesz :tak: No i ladny glosik, pochwalic tylko :-) trina uslyszala chyba serduszko fasolki. Mmm, baaaardzo zazdroszcze :zawstydzona/y: Poza tym nie pamietam nic z tego co czytalam :-p Brzusio mnie boli, krew sie leje, masakra... Ale chcociaz dobrze, ze przed urlopem w Polsce...

Ostatnia edycja:
Witajcie:tak:
Lelek zdrówka dla Miłosza:tak: i jak z olejem gładko poszlo/weszło?:cool2:
Lazurek pokaz te kiece:tak:

a my wczoraj zaczelismy staranka spontanicznie:-D jutro gin i cóż niech sie dzieje co chce . Ale jestem podniecona tym faktem:-)

Juz posprzątane , pati śpi . Mam chwilę dla siebie więc prasuje. A wy piszcie bo przytym cudnym zajęciu bym Was poczytala.
Lazurek ja mam rozumieć ze Twój mąż sam wybrał Ci kiecke?

Martolinka właśnie taki spontan jest najbardziej owocny

Bunny tak patrze na Twoje suwaczki i Patry spory chłop był jak sie urodził :) Antek miał 57 cm. i 3630 - wydawała mi sie duży a tu taki klops :)

U piotrka rodziny takie wielkoludy sie rodza. Kamila (chrzestna patryka) ma dwójkę dzieci chłopiec Miłosz urodził sie 3 tyg. Wcześniej i miał 4370g jagoda urodziła sie w terminie i miała 4500. Nie mówiąc o dzieciach pozostałych braci piotrka. Zresztą Patryk taki duży po tatusiu .

to faktycznie pokazne sztuki :szok::-) strach sie bac jak duzy teraz maluch-przszły Ci sie trafi .
Antonio spi już 3 godziny ,ja jestem głodna a obiad jemy razem wiec du... ;-)

reklama
A pati je właśnie obiad, fifi śpi . Jak wstanie to pójdziemy do sklepu po ziemniaczki bo mi sie frytek za chciało.
Mi to gin powiedziała ze jeśli bedzie znów taki duży dziec to na bank cc

Do góry