reklama
rozczochrana.mama
Fanka BB :)
to ja w 2008
żaluje że nie śpiewam ale czego nie robi się z miłości
ale mąż kupił mi mikrofon i sobie śpiewam w domku czasami
jak znajde chwile to coś nagram może... jak macie jakieś życzenia co do utworu to pomyslimy czy nie nagramy 
aaa tu z młodszą siostrą
ona nagrywala w pl ja u siebie w uk i to zmixowałam
taaakie dla zabawy
http://www.youtube.com/user/vivaevive#p/u/0/0Deh8QKhbs8

ale mąż kupił mi mikrofon i sobie śpiewam w domku czasami

aaa tu z młodszą siostrą
ona nagrywala w pl ja u siebie w uk i to zmixowałam
http://www.youtube.com/user/vivaevive#p/u/0/0Deh8QKhbs8
Ostatnia edycja:
rozczochrana.mama
Magdalena :-)
aaa czasami na jakieś karaoke sobie pójde... ale rzadko bo sa w tygodniu a ja w tygodniu pracuje :-)
luubie śpiewać ... taka moja odskocznia... mój świat :-)
może kiedyś coś gdzieś się w tym kierunku zrobi
na razie działam w innych dziedzinach życia ;-)
aaa czasami na jakieś karaoke sobie pójde... ale rzadko bo sa w tygodniu a ja w tygodniu pracuje :-)
luubie śpiewać ... taka moja odskocznia... mój świat :-)
może kiedyś coś gdzieś się w tym kierunku zrobi

danao84
Hej!
Padam na twarzoczaszkę po prawie całym dniu spędzonym na wyżywaniu się w kuchni:-( Chrzanię wsio, jutro nic nie robię
Lazurek bardzo mi przykro, ze @ przylazła. Ale nie bój nic, zaciążymy we trójkę, Ty, ja i Anastazja
a tak w ogóle, to ja nie jestem tak do końca pewna tego mojego wróżenia, więc wiecie... granica błędu może być duuuża:-)
A ja uwielbiam wesela.
Niestety i z mojej strony i ze strony M wiele okazji już mieć nie będziemy w najbliższym czasie. Teraz jedziemy w sierpniu do mojej kuzynki, za rok do kuzyna i przyjaciółka pewnie mnie kiedyś na swoje zaprosi
Na następne trzeba będzie poczekać aż nasze chrześniaki dorosną
Idę się położyć, zmęczona jestem masakrycznie
Padam na twarzoczaszkę po prawie całym dniu spędzonym na wyżywaniu się w kuchni:-( Chrzanię wsio, jutro nic nie robię

Lazurek bardzo mi przykro, ze @ przylazła. Ale nie bój nic, zaciążymy we trójkę, Ty, ja i Anastazja

a tak w ogóle, to ja nie jestem tak do końca pewna tego mojego wróżenia, więc wiecie... granica błędu może być duuuża:-)
A ja uwielbiam wesela.

Idę się położyć, zmęczona jestem masakrycznie
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Hej!
Lazurek bardzo mi przykro, ze @ przylazła. Ale nie bój nic, zaciążymy we trójkę, Ty, ja i Anastazja![]()
Dana, a ja?? a ja?????

danao84
Oż no właśnie, ale mam sklerozę i Wika też
Heh wyobraźcie sobie jaką mafię we cztery będziemy tworzyć na wątku kwietniówek 2012

reklama
Podziel się: