reklama

Mamusie w 2012

reklama
Cześć dziewczyny, pisałam na tym wątku jakieś 200 stron wstecz;-) Bardzo mi się marzy zostać po raz drugi mamą w przyszłym roku, ale nie wiem jak to będzie z tymi staraniami, jeszcze nie zaczęliśmy. Ja urodziłam pierwsze dziecko w sierpniu i też chciałabym urodzić tak drugie - no chyba, że się trafi wcześniej :))))))

pozdrowienia z kampingu!:-D:-D:-D

chciałam Wam oznajmic ze własnie przed chwila zaszłam w ciąże:-D
mam płodne wiec juz dunga dunga zaliczone, maz powiedzial ze jak bede spac to jeszcze raz mnie weźmie:-D:-D a zeby bylo smieszniej- nie zabralismy zelu do nawilzania i olej slonecznikowy poszedl w ruch:-D

mąż o 5 rano juz jedzie:-(teraz juz chrapie
rozczochrana masz talent!

trina super ze widziałas fasolke i wszystko ok!

uciekam spac

a my wstalismy i Miloszek od rana puszczal pawie, wiec pojechalismy do lekarza i co?? wirus:-( w drodze powrotnej zarzygal samochod a jak wrocilismy to od razu polozyl sie spac, taki oslabiony. No i nici ze spotkania z kolezankami z technikum

wtedy jezdzil tylko do Niemiec, jak mialam wolne to jezdzilam ale to rzadko, wiecej po Pl jak weekend zawalal, jechalam po pracy w piatek w dane miejsce gdzie byl i weekend jezdzilismy razem:-) a teraz to czekamy do przyszlego roku i maly bedzie juz jezdzil z nami:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry