reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

trina gratulki :-) Ja tez cjhce juz uslyszec serduszko Juniora :-)
maja tego Wam zycze :-) my co prawda nie staralismy sie o zafasolkowanie,ale co tam :-D

reklama
to ja w 2008 :-D żaluje że nie śpiewam ale czego nie robi się z miłości :-D
ale mąż kupił mi mikrofon i sobie śpiewam w domku czasami :-D jak znajde chwile to coś nagram może... jak macie jakieś życzenia co do utworu to pomyslimy czy nie nagramy :-D

aaa tu z młodszą siostrą :D
ona nagrywala w pl ja u siebie w uk i to zmixowałam :) taaakie dla zabawy :)

http://www.youtube.com/user/vivaevive#p/u/0/0Deh8QKhbs8

Ostatnia edycja:
Magdalena :-)
aaa czasami na jakieś karaoke sobie pójde... ale rzadko bo sa w tygodniu a ja w tygodniu pracuje :-)
luubie śpiewać ... taka moja odskocznia... mój świat :-)
może kiedyś coś gdzieś się w tym kierunku zrobi :-D na razie działam w innych dziedzinach życia ;-)

Hej!
Padam na twarzoczaszkę po prawie całym dniu spędzonym na wyżywaniu się w kuchni:-( Chrzanię wsio, jutro nic nie robię:-D
Lazurek bardzo mi przykro, ze @ przylazła. Ale nie bój nic, zaciążymy we trójkę, Ty, ja i Anastazja:-D
a tak w ogóle, to ja nie jestem tak do końca pewna tego mojego wróżenia, więc wiecie... granica błędu może być duuuża:-)
A ja uwielbiam wesela.:-D Niestety i z mojej strony i ze strony M wiele okazji już mieć nie będziemy w najbliższym czasie. Teraz jedziemy w sierpniu do mojej kuzynki, za rok do kuzyna i przyjaciółka pewnie mnie kiedyś na swoje zaprosi:-D Na następne trzeba będzie poczekać aż nasze chrześniaki dorosną:-D
Idę się położyć, zmęczona jestem masakrycznie

reklama
Do góry