LAZUREK WSZYSTKIEGO NAJJJNAJLEPSIEJSZEGO I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ
Bunny a my mieliśmy mieć wesele na 150osób a będzie tylko połowa
dużo rodzinki od mojego nie przyjedzie bo daleko ,no i kupe znajomych z którymi mamy super kontakt też nie bedzie bo wszystcy tutaj w irlandii i nie podostawali urlopu więc bedzie takie malutkie skromniutkie wesele, teraz to moda że na weselu i wódka i wino i piwo więc trzeba troszke kaski na to wszystko wydać, ale tylko raz w życiu wesele (mam nadzieję)
bo już raz mi nie wiele brakowało do ślubu już mieliśmy wszystko załatwione zapłacone dwa miesiące przed poznałam swojego obecnego narzeczonego i posłałam tamtego w czorty a w dużej mierze właśnie dlatego ze miałabym taką samą teściową jak i ty Bunny tylko on był taki że co mamusia powiedziala to tak musialo byc nawet nie liczyl sie co ja mam do powiedzenia i wogole wiecej kłótni i zszarpanych narwów niż tych dobrych dni ,a jak poznałam obecnego to się ludzie nadziwić nie mogą że cały czas z bananem na ustach chodzę a nie jak wcześniej cały czas zapłakana więc odżyłam teraz i wiem ze to ten jeden jedyny na całe żeycie aby się tylko nie zmieniło nic
Dana przeczytałam że jesteś tutejszą wróżką
może mi cosik podpowiesz
Bunny a my mieliśmy mieć wesele na 150osób a będzie tylko połowa
Dana przeczytałam że jesteś tutejszą wróżką