Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja bym też do Was dołączyła , ale dana - nasza wróżka wątkowa napisała że razem zaciażymy, no i czekam co ona powie :-) który to miesiąc
ale mięczaki Ci nasi faceci , ale Ja myślę że każdemu się zdarza gorszy dzień, mój potrafi sporo wypić i na własnych nogach zawsze wraca, a wczoraj nawet drugie nie dopił - poszedł się położyć do drugiego pokoju i po 5 min HRRRRRRR juliana - Ja też się nudzę , a ty co robisz ? :-)
To dobrze że masz internet , Ja też siedzę patrzę przez okno , coś się z rana działo a teraz cisza, może jeszcze wieczorem się załapię na ruch osiedlowy
lazurek!!! to ja w takim razie nie chce być marcówka bez Ciebie i mam nadzieję ze moja @ przyjdzie i będziemy kwietniówkami! a co mi tam
w sumie kwiecień... piękny miesiąc ściskam Cię mooocno w dniu urodzin
jak najszybszego spełnienia marzeń !!! ;-)
lazurek kwiecien jest Wasz :-) moze na wielkanoc sie uda mmona za grupe krwi zaplacilam 20 zl :-) za odczyn Wassermana nic bo mi rodzinny dal skierowanie na reszte badan
wiecie, jak mnie glowa dzis boli, masakra, poza tym chyba mam goraczke
Co do wesel, to my tak jak wika, mielismy na rowne 150 osob, kasy poszlo sporo, ale zwrocilo sie z okopka