reklama
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Ja bym też do Was dołączyła , ale dana - nasza wróżka wątkowa napisała że razem zaciażymy, no i czekam co ona powie :-) który to miesiąc 

ale mięczaki Ci nasi faceci , ale Ja myślę że każdemu się zdarza gorszy dzień, mój potrafi sporo wypić i na własnych nogach zawsze wraca, a wczoraj nawet drugie nie dopił - poszedł się położyć do drugiego pokoju i po 5 min HRRRRRRR

juliana - Ja też się nudzę , a ty co robisz ? :-)

ale mięczaki Ci nasi faceci , ale Ja myślę że każdemu się zdarza gorszy dzień, mój potrafi sporo wypić i na własnych nogach zawsze wraca, a wczoraj nawet drugie nie dopił - poszedł się położyć do drugiego pokoju i po 5 min HRRRRRRR

juliana - Ja też się nudzę , a ty co robisz ? :-)
juliana
Fanka BB :)
zjola no jasne w grupie razniej 
jest duzo wolnych miejsc
anastazja w sklepie siedze,ale wszyscy pojechali chyba na wakacje:-
baffled:

anastazja w sklepie siedze,ale wszyscy pojechali chyba na wakacje:-
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
To dobrze że masz internet , Ja też siedzę patrzę przez okno , coś się z rana działo a teraz cisza, może jeszcze wieczorem się załapię na ruch osiedlowy
juliana
anastazja bez tego to juz ogolna kicha,ja nie mam nawet okna wiec slonca nie widze .....jak kret 

anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
uuu biedaczka, to Ja jeszcze taras mam przed biurem , to mogę sobie wyjść popatrzec ...... na samochodu, bo ludziska siedzą w domach w taką pogodę :-(
rozczochrana.mama
lazurek!!! to ja w takim razie nie chce być marcówka bez Ciebie i mam nadzieję ze moja @ przyjdzie i będziemy kwietniówkami! a co mi tam 
w sumie kwiecień... piękny miesiąc
ściskam Cię mooocno w dniu urodzin 
jak najszybszego spełnienia marzeń !!! ;-)

w sumie kwiecień... piękny miesiąc

jak najszybszego spełnienia marzeń !!! ;-)
rozczochrana.mama
co tu tak ciuchutko się zrobiło? :-)
reklama
lazurek kwiecien jest Wasz :-) moze na wielkanoc sie uda 
mmona za grupe krwi zaplacilam 20 zl :-) za odczyn Wassermana nic bo mi rodzinny dal skierowanie na reszte badan
wiecie, jak mnie glowa dzis boli, masakra, poza tym chyba mam goraczke
Co do wesel, to my tak jak wika, mielismy na rowne 150 osob, kasy poszlo sporo, ale zwrocilo sie z okopka

mmona za grupe krwi zaplacilam 20 zl :-) za odczyn Wassermana nic bo mi rodzinny dal skierowanie na reszte badan

wiecie, jak mnie glowa dzis boli, masakra, poza tym chyba mam goraczke
Co do wesel, to my tak jak wika, mielismy na rowne 150 osob, kasy poszlo sporo, ale zwrocilo sie z okopka

Podziel się: