reklama

Mamusie w 2012

reklama
Moje też były fajne, chociaż małe :) Na pierwszym eskortowało na 13 motocykli a na drugim jechaliśmy starym dużym fiatem a zamiast ryżu były banki mydlane :)

lelek - dobra kobieta , podziękowania :-D a reszta to kto ? teściowa ?
wika - nie zgodzę się - moje było fajniejsze :-p:-p:-p żarcik taki , ale Ja też uważam że moje wesele było najlepsze na jakim byłam:-)
zjola - Ja ryżu nie miałam ,bo w Krakowie w kościołach w okolicy rynku nie wolno, miałam cukierki ukraińskie i płatki róż, ale takie prawdziwe a nie sztuczne:-p
kwiatuszek , wika - u mnie też niedobitki zostały, jeszcze w tym roku jedno, w przyszłym jedno, no i jeszcze dosłownie parę znajomych wolnych jest, a z rodziny to też mało tego dobrego :-)

anastazja, tesciowa za tydzien, a teraz brat, ojciec..

wiecie co? jak maz dzis wroci to jedziemy na wczasy:-D jednodniowe, pod kamping, na wlasnej działce- 400m od domu:-D

Jestem juz nad Morzem Czerwonym... Rozplakalam sie i dzwonie do Borysa, a on, ze na moje plodne w tym miesiacu bedzie tutaj i bedziemy dzialac znow... Kochany jest mimo ze mnie wkurzyl rano, ale chyba dopiero dotarlo do niego co to dla mnie oznacza, bo taki zaskoczony byl, ze z powodu @ placze...

Do bani z takimi urodzinami!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
lazurek kochanie nie załamuj sie, pomyśl sobie, ze fasolinka wybrala inny, swoj magiczny miesiac na przyjscie. Nie marnuj dnia kochana, urzadz imprezke i baw sie dobrze

dokładnie wika:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry