reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

lelek - aleź Twój mąż romantyczny, Ja lubię takie niespodziewajki:-)
lazurek - tulę mocno mocno, wiesz dzieci wiedzą kiedy najlepiej przyjść, może chce dać rodzicom trochę czasu na dunga dugna . Napij się dzisiaj czegoś mocniejszego niż zwykle .

reklama
Anastazja - u nas też nie można ryżem, więc banki były :) A dwa wesela, bo mężów dwóch.

Lazurowe_wybrzeże na Morzem Czerwonym, nie smuć się. Może lipiec okaże się łaskawy. Buziaczki

ja tez ale jak dzisiaj mu powiedzialam ze moze skoczymy na weekend nad morze(czego mielismy nie robic ze wzgledu na budowe) to sie obruszyl bo powiedzial ze musi ponosic kominy do piwnicy i takie tam a poza tym nie wiadomo czy na weekend bedzie w domu:dry:

Zamierzam dzisiaj dac sobie w palnik. Juz moge, a co mi tam. Zreszta i tak po 2-3 lampkach szampana to ja jestem juz calkiem pijana. Musze sie jakos z tym zmierzyc. Z Polski wracam 9 lipca, wiec to bedzie moj 11dc. Mam nadzieje, ze nie za pozno na dunga dunga. No i bedziemy codziennie chyba dzialac, zeby nie bylo...

zjola - Ja wiem że 2 mężów , ważne żeby ten drugi był już ostatnim, moja kuzynka wzięła ślub w wieku 18 lat, po 9 mies.się rozwiodła i podczas rozwodu już mieszkała z innym !!!!! pytam się po co się tak śpieszysz , a ona do mnie " W naszym wieku to już trzeba brać to co jest" , z drugim mężem ślub wzięła jakieś 3-4 lata później, starają się o dziecko , ale niestety - mają problemy:-(
lazurowe - upij się, ja dzisiaj piwkiem będę świętować Twoje urodzinki ok ? i bez smutków !!!!
Mój małżonek wczoraj upił się 2 piwami :szok: co mu się nie udaje 4 nigdy , chyba wczoraj był taki dzień.

Lazurowe- oj oj oj to się dzisiaj będzie działo :))

Lelek- skończycie budowę, pojedziecie na wczasy :)) My w tamtym roku też nigdzie nie byliśmy (nawet na jednodniowym kampingu na działce obok;-)) bo szykowaliśmy pokój Igora i M. robił lekką rozbudowwę warsztatu, więc kasy na wyjazd nie było :-(

anastazja dzieki kochana, ja szampanem to raz dwa sie upije. Borysowi to przedwczoraj 1 piwo wystarczylo i juz po nim wymiotowal...

zjola mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze...

wika dunga dunga u mnie bylo rano. Mimo ze po negatywnym tescie zle sie czulam to Borys postanowil mnie zmolestowac. Wiec mu mowie, zeby sie tylko streszczal, bo nie mam ochoty. Dobrze, ze chociaz posluchal...

Lelek kemping tez fajna sprawa. Ja tam bym sie wybrala. Nawet 400m od domu, a co.

Dobra laski, ja spadam. Moze zajrze wieczorkiem, a moze nie bede w stanie i jutro dopiero. Dziekuje jeszcze raz za zyczenia. Oby jak najmniej takich prezentow urodzinowych jak ja dzisiaj dostalam...

Milego popoludnia babeczki. No i... usmiech dla was :-)

Jestem ponownie,

Zdjęcie pokaże, ale to wieczorkiem obiecuje:-),

lazurek - nie zamartwiaj się, akurat jak sie bardzo chce to nie wychodzi, kwiecień będzie twój KOBITO:-):-) wrócisz zrelaksowana z Polski i steskniona to to dopiero będzie DUNGA DUNGA.

ANASTAZJA - wiesz, że mój m ostatnio też sie upił piwkami i to chyba dwoma... śmiałam sie z niego ze miał bajzel w oczach hehehehe

Ja mam w tym roku weselicho kuzynki 2 dniowe, a w przyszłym roku, kuzyn męza no i szwagier (ten co go lubię):-)

reklama
Lazurka uszy do gory,ty po prostu poczakasz na mnie i razem zafasolkujemy w przyszlym miesiacu:-);-),teraz oblewaj urodzinki i sie nie martw.....
Lelcia ja nie jestem obibokiem:no:,jestem na biezaco mozesz mnie przepytac:-D:-D

Jezeli chodzi o sluby,to ja ich nie lubie....mecza mnie takie imprezy.Sama mialam przyjecie na 25 osob ...

Nudze sie w pracy jak mops:baffled::baffled:

Do góry