reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Ja bym też do Was dołączyła , ale dana - nasza wróżka wątkowa napisała że razem zaciażymy, no i czekam co ona powie :-) który to miesiąc :-D:-D
ale mięczaki Ci nasi faceci , ale Ja myślę że każdemu się zdarza gorszy dzień, mój potrafi sporo wypić i na własnych nogach zawsze wraca, a wczoraj nawet drugie nie dopił - poszedł się położyć do drugiego pokoju i po 5 min HRRRRRRR:-D:-D
juliana - Ja też się nudzę , a ty co robisz ? :-)

To dobrze że masz internet , Ja też siedzę patrzę przez okno , coś się z rana działo a teraz cisza, może jeszcze wieczorem się załapię na ruch osiedlowy:)

uuu biedaczka, to Ja jeszcze taras mam przed biurem , to mogę sobie wyjść popatrzec ...... na samochodu, bo ludziska siedzą w domach w taką pogodę :-(

lazurek!!! to ja w takim razie nie chce być marcówka bez Ciebie i mam nadzieję ze moja @ przyjdzie i będziemy kwietniówkami! a co mi tam :-D
w sumie kwiecień... piękny miesiąc :-D ściskam Cię mooocno w dniu urodzin :-D
jak najszybszego spełnienia marzeń !!! ;-)

reklama
lazurek kwiecien jest Wasz :-) moze na wielkanoc sie uda :-D
mmona za grupe krwi zaplacilam 20 zl :-) za odczyn Wassermana nic bo mi rodzinny dal skierowanie na reszte badan :-D
wiecie, jak mnie glowa dzis boli, masakra, poza tym chyba mam goraczke
Co do wesel, to my tak jak wika, mielismy na rowne 150 osob, kasy poszlo sporo, ale zwrocilo sie z okopka :-p

Do góry