reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Torba do szpitala - co zabrać???

reklama
No ja też nie spakowana. Dzisiaj przyszła koszula i szlafrok. Muszę to wyprać a nie mam jeszcze proszku dla dziecka....

Ja spakowana w 5% to nie wiem czy to się liczy :-D
Dziewczyny a wy swoje rzeczy (koszule, szlafroki) też pierzecie w tych proszkach dziecięcych? Zastanawiam się czy to ma sens bo potem w domu też będę go przytulać do swoich ubrań nieupranych w jego proszku, może to zaszkodzić dziecku?

Tonya, ja najpierw prałam Li w dziecięcym a nasze w normalnym. Dopóki nie zauważyłam, że jak śpi na mnie sporo to ma krostki na twarzy. Teraz się nie bawię w różne proszki. Wszystko piorę w tym dla dzieci :-). Chciałam przechodzić na zwykły, ale zaraz Tymon - nie ma sensu.

ja wszystko piorę już w tym dziecięcym, w ciąży pojawiło mi się uczulenie na proszek dla "dorosłych", kupiłam w super promocji Lovele 5 kg, poza tym nie mam gdzie trzymać 4 proszków więc mam 2 dla dzieci i jest git.

O kurka, właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam szlafroka takiego cienkiego :wściekła/y: Motyla noga, no...
Co do prania, to ja musiałabym jeszcze raz wszystkie swoje ciuchy prać w płynie dla dziecka, to mi się nie chce hehehe. Z Filipem nie robiłam takich ceregieli. Na nic nie jest uczulony i szybko przeszłam z dziecinnego proszku na zwykły vizir sensitive i było gites. Teraz się zobaczy po pojawieniu się małej.

reklama
akutan tylko się dopakuj;-)

Ja zaryzykuję i swoich rzeczy nie będę prać w tym dziecięcym. Jak się coś pojawi to wtedy, ale super byłoby gdyby mały dobrze na niego reagował i w niedługim czasie przeszłabym już na zwykły proszek całkowicie:tak:

O ! Mam kółko dmuchane, w razie nacięcia będzie jak znalazł słyszałam:laugh2:

Do góry