reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lovka, kurczę, ale nerwy... Ale dobrze, że już dobrze :)

Dziurka, dziękować, ostatnio coś Onet mnie lubi :)

Ael, a czemu nie może tu być moda?? kiedyś też o tym myślałam i tez o Twojej kandydaturze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Klari bardzo mi przykro, że taka sytuacja cię spotkała. Mam nadzieję, że jednak wszystko dobrze się skończyło.
magdalena znam to skądś, czssem mój P. tez nie ma ochoty wychodzic ale nie zmuszam go bo wiem że jest zmęczony.
Sil a czytałam na którymś blogu, że onet lubi na pierwszej stronie bardzo przekręcac tekst. Nie lubi Cię? Skąd takie wnioski

Może jakaś petycja do admina w sprawie moda w osobie Ael?

Ael na moda!!!!:-p

Ostatnia edycja:
Przekręca, owszem, ostatnio dostałam nawet ochrzan, za poprzednią notkę, czy jeszcze wcześniejszą, bo ludzie nie czytali co ja napisałam, tylko słowa Onetu mieli. Lubi :)

Nie mogłam dostać moda, bo wnioskowałam tylko na ten nasz wątek, a ponoć się nie da. I powiedziała adminka, że modów mają i więcej nie potrzeba, ale jak wtedy pisałam do modów o interwencję to tylko jeden z modów odpisał mi po 2ch dniach! Więc nie wiem czy ktoś z nich siedzi na forum, bo adminka na pewno jest.

A nie ma sie czym przejmować. Ja czasem mam wrażenie, że tam jakiś idiota siedzi co dopiero flaszeczkę skończył i czyta posty pobieznie a że mu się nie chce ani mysleć ani pisać to coś tam wrzuci i zadowolony.

Ael widocznie czas na zmiany. Może jest tak, że co niektóre modki kiedyś miały więcej czasu i wiadomo, pilnowały porządku a teraz maja go mniej? Bo jesli tak to niec ustapia miejsca ty, które moga w realny sposób zając sie problemami.
Ael a Ty chciałabyś ograniczyc się tylko do tego wątku?

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki:-) Mam pytanie nie wiem czy wcześniej się nie pytałam:-(
Robiła któraś sobie testy owulacyjne? Bo ja robiłam i dziś mi wyszły dwie kreseczki to znaczy jakbym miała dziś dzień owulacyjny tak?

Ewelka ja robię testy owu juz od bardzo dawna. Zaczynam od 13 dc i zazwyczaj na poczatku wychodza dwie kreseczki, z tym, że ta druga, oznaczajaca owu jest słaba. 14 i 15 dc jest tak samo a dopiero 16 dc jest ona równie mocna jak testowa a według instrukcji słabsza kreseczka jest wynikiem negatywnym ale ja i tak wtedy podejmuję intensywniejsze staranka.:-)

reklama
Dziura wszystko już ucichło i mam spokój :happy2: I nie wracam do tego bo szkoda sobie nerwy psuć ;-).
Mogli by posprawdzać i zmieniać modów bo jest ich niby tyle a pewnie połowa już tu bardzo rzadko zagląda. I fajnie by było mieć tu Ael pilnującą porządku :-)
Ewelka ja ci nie pomogę bo nigdy nie używałam testów owu ale z tego co ja pamiętam co dziewczyny na ten temat pisały to jak ta kreska testowa jest tak samo ciemna albo ciemniejsza od kontrolnej to owu albo była właśnie albo ma zaraz być.

Do góry